Betaal alleen bij gebruik!

Ook impact maken? Meld je gratis aan en probeer Greenwheels eens uit.

GRATIS AANMELDEN
Greenwheels auto vrouw naar werk

Al 25 jaar impact!

Greenwheels is 25 jaar geleden gestart met de ambitie om steden leefbaarder te maken. Meld je nu gratis aan en ontvang 10 euro rijtegoed!

Zo werkt autodelen met Greenwheels

1) Meld je gratis aan

Meld je gratis aan bij Greenwheels.

Binnen een half uur kan je een auto reserveren, openen en wegrijden. 

2) Auto openen en wegrijden

Reserveer eenvoudig jouw auto via de Greenwheels app of website op het tijdstip dat je uitkomt.

Open de Greenwheels auto via de app. Pak de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Trek de sleutel uit de boardcomputer en start de auto. 

3) Parkeren en afsluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de originele parkeerplaats. Je hoeft geen parkeergeld te betalen, want iedere auto heeft zijn eigen parkeerplaats. 

Stadsauto Kinderen Greenwheels achterbank feestje rijden met kinderen

10 euro rijtegoed!

Als je je nu aanmeldt krijg je 10 euro rijtegoed. Zo kun je eens een proefritje maken of er lekker op uit met een Greenwheels! Vul code GW25RO in op jouw profiel als je je hebt aangemeld bij Greenwheels*. De korting wordt verrekend met je eerste rit. 

 

* De code is te claimen t/m 21 oktober 2021. 

Lees meer over rijtegoed
Greenwheels weekend weg kamperen vriendinnen

Al klant bij Greenwheels? Vind één van de gouden sleutels en win!

Wie jarig is trakteert. Vind jij één van de 100 gouden sleutels in een Greenwheels auto? Maak kans op leuke prijzen, zoals een weekendje weg!

Het Greenwheels effect

De impact is groot én er is nog volop ruimte voor verbetering! Ongeveer 24 Greenwheels gebruikers delen samen één auto en zorgen zo voor gemiddeld 11 auto’s minder op straat. Zo ontstaat er ruimte voor leukere dingen op straat, is er minder uitstoot van CO2 en wordt er efficiënter met mobiliteit omgegaan door gebruikers. En er is ruimte voor uitbreiding! Er zijn namelijk nog genoeg steden waar impact gemaakt kan worden. Meer weten over het Greenwheels effect?

Alles over het Greenwheels effect