Elektrische auto huren

 

Bij Greenwheels kun je ook heel eenvoudig een elektrische auto huren. Dat kan met je eigen Greenwheels-account. Ben je nog geen Greenwheels-rijder? Meld je dan vandaag nog aan en zoek de dichtstbijzijnde auto in de app. Ben je op zoek naar een elektrische huurauto? Zoek niet verder, dat kan gewoon bij Greenwheels! Waar vind je ons onder andere?

Koppel stapt in elektrische auto Greenwheels zonnige dag uitstapje

Elektrische deelauto Utrecht

Een elektrische deelauto in Utrecht? Die reserveer je bij Greenwheels. Onder meer de Seat Mii electric vind je in hartje stad op de Van Asch van Wijckstraat 1. En wist je dat er in totaal 335 deelauto's van Greenwheels in de Domstad staan?

UTRECHT
Greenwheels VW Up! Special Edition geparkeerd langs de weg

Elektrische deelauto Rotterdam

Zoek je een elektrische deelauto in Rotterdam? Geen probleem, ook die hebben we. Reserveer bijvoorbeeld de Seat Mii electric bij metrostation Eendrachtsplein of de e-Up! op de Hoogstraat. En houd onze kaart in de gaten, want er komen nog veel meer e-auto’s aan!

ROTTERDAM
Reserveer jouw huurauto of deelauto met de Greenwheels app

Elektrische auto delen Amsterdam

Wist je dat je ook elektrische auto’s kunt delen in Amsterdam met Greenwheels? Net zoals onze benzineauto’s maak je samen gebruik van de elektrische huurauto. Zo zijn er minder auto’s nodig en houden we meer ruimte over op straat. We hebben ruim 50 elektrische auto’s verdeeld over de stad staan en in de komende jaren komen er nog veel meer bij! Of je er nu een voor een week of voor een halfuurtje nodig hebt, een elektrische auto huren in Amsterdam: dat kan gewoon bij Greenwheels.

AMSTERDAM
Man stapt in elektrische Greenwheels deelauto langs de weg

Elektrische deelauto Groningen

Ook in Groningen kun je terecht voor één van onze elektrische deelauto’s. Je vindt ze onder meer in hartje centrum, zoals op de Preadiniussingel 3 en de J.C. Kapteynlaan 19 (allebei Seat Mii electric). En er komen er steeds meer bij, dus houd onze kaart en social media in de gaten!

GRONINGEN

Zo werkt rijden met een elektrische deelauto

 

Benieuwd naar wat er anders is als je voor het eerst in een e-auto stapt? Op onze handige informatiepagina 'elektrisch rijden' vind je alle ins & outs, zodat je veilig en vertrouwd op pad kunt!

 

Elektrisch rijden