Autodeelbeleid voor gemeenten

 

De mobiliteitstransitie is in volle gang en als Nederlands oudste autodeelaanbieder denken wij graag verder, zodat onze impact op de stad zo groot mogelijk is. Dat doen we door een gedegen alternatief voor autobezit te bieden.

 

Al bijna 30 jaar werkt Greenwheels prettig, constructief en nauw samen met gemeenten om onze gezamenlijke ambitie voor leefbare steden samen vorm te geven. Graag geven wij jou, ambtenaar, gemeente- en overheidsmedewerker informatie om autodeelbeleid verder vorm te geven. Wij delen onze kennis en ervaring middels een aantal voorbeeld beleidsstukken, achtergrondinformatie en position papers.

Greenwheels Position Papers

 

Hieronder vind je onze positie en visie inzake belangrijke onderdelen van het autodeelbeleid in jouw gemeente, zoals Mobility-as-a-Service en de mobiliteit van morgen:

Position Papers over emissievrij deelvervoer en Mobility-as-a-Service (MaaS):

In verband met de gemeenteraadsverkiezingen (GRV) van 2022:

Greenwheels elektrische auto Skoda CITIGOe in natuurgebied

Van gedachten wisselen?

Onze mobiliteitsspecialisten kijken graag samen en geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en het huidige beleid. Zo maken we samen een succes van autodelen.

NEEM CONTACT OP

Meer ruimte, minder auto's

 

24 bestuurders delen samen een auto. Sinds ze Greenwheels gebruiken, deden ze 8 auto's weg en schaften 3 auto's niet aan. Dat zijn 11 minder auto's, dat is meer ruimte voor speelplekken, groen en woonruimte of andere voorzieningen.