Twee nieuwe handige features in de Greenwheels app

 

Maar liefst drie nieuwe opties staan voor je klaar in de Greenwheels app. Over twee van deze nieuwe opties vertellen we je vandaag al graag meer. In dit artikel lees je alles over het melden van klein onderhoud aan de auto en hoe je het online kan doorgeven als je een gevonden voorwerp in je Greenwheels tegenkomt.

 

Zie je deze features nog niet terug in jouw app? Update je Greenwheels app dan even en zet automatisch updaten meteen aan.

 

Onderhoud melden

Stap je in je Greenwheels en geeft de auto aan dat er een klein issue is? Bijvoorbeeld dat de ruitensproeiervloeistof bijna op is of dat er een servicebeurt nodig is? Als je een actieve reservering hebt, kun je dit nu ook eenvoudig melden in de app. Zo doe je dat:

  • Klik op ‘Onderhoud melden’ tijdens je actieve reservering;
  • Je ziet eerst welke meldingen er al gedaan zijn. Is jouw issue nog niet bekend? Geef dan aan waar je melding van wil maken.
  • Bevestig je melding.

Wij regelen het verder met behulp van ons Operations team en onze fleetcheckers. Dankjewel voor je melding.

 

Jas gevonden?

Soms vergeten mensen iets mee te nemen uit de auto aan het einde van hun Greenwheels-rit. Als een vorige bestuurder iets heeft achtergelaten in jouw Greenwheels, dan kan je dit eenvoudig melden in de app. Dat doe je zo:

  • Klik op ‘Voorwerp gevonden’ tijdens je actieve reservering;
  • Geef aan welk type voorwerp je gevonden hebt. Geef eventueel een extra omschrijving, bijvoorbeeld “blauwe damesjas”;
  • Bevestig je melding;
  • Plaats het gevonden voorwerp in het dashboardkastje of in de kofferbak van de auto. Zo ligt het veilig uit het zicht.

Wij nemen contact op met de vorige bestuurder(s) van de auto om de rechtmatige eigenaar te vinden. Door je actieve reservering weten we om welke Greenwheels-auto het gaat. Daarvoor is het soms nodig om wat extra informatie van jou te ontvangen.

 

Snel meer nieuws!

Je hoeft niet lang te wachten op een volgende feature die wij live zetten. Wat dacht je van een gedetailleerd ritoverzicht met alle kosten van je reservering? Hij staat bijna voor je klaar!

Greenwheels auto openen met app telefoon in hand deelauto op achtergrond