Greenwheels Bijzonder Abonnement

Voor helden in de zorg: Greenwheels Bijzonder

Speciaal voor onze helden in de zorg een Greenwheels-abonnement. Om van A naar B te komen in deze uitdagende tijd.

De wereld is deels tot stilstand gekomen vanwege het Corona COVID-19 virus. Dit geldt natuurlijk niet voor iedereen. Er kunnen diverse redenen zijn waarom je juist nu een van de 2.150 deelauto's van Greenwheels nodig hebt. Om welke reden dan ook; je kunt nog steeds op Greenwheels rekenen!

Speciaal voor helden in de zorg lanceren we: Greenwheels Bijzonder. Een speciaal abonnement met extra lage tarieven zodat deze helden hun werk goed en efficiënt voort kunnen zetten in deze lastige tijden. Dit abonnement is zowel voor privégebruik als voor bedrijven. 

Bijzonder Tarieven Corona Special deal

Reserveren met een OV-kaart kost niets en voor dit abonnement is de eigen Greenwheels kaart t.w.v. € 5 ook gratis. We rekenen wel een borg van € 50. De borg krijg je in principe na uitschrijving gewoon weer terug (mits er geen achterstand in betalingen is). Het abonnement is verlengd wegens COVID-19 en loopt tot en met 28 februari 2022. Daarna wordt het automatisch overgezet op het soms abonnement als particulier en vaak abonnement als bedrijf.

 

In de kilometerprijs zijn de brandstofkosten meegenomen, tanken kost niets extra. In elke auto bevindt zich een tankpas om een eventuele tankbeurt mee te betalen. Alle voordelen.

Aanvragen Greenwheels bijzonder

1) Ben je nog geen klant? Meld je dan eerst aan

Ben je consument, meld je dan aan met een Soms abonnement. Je doet dat hier.
Meld je een bedrijf aan? Dan kies je voor een Zakelijk Vaak abonnement.

 

Ben je al Greenwheels klant? Dan ga je meteen naar stap 2.

2) Vraag de speciale Link aan

Vraag via deze pagina de speciale Greenwheels Bijzonder aanmeld link aan. Voor particulieren is een BIG nummer noodzakelijk en voor zakelijk een geldig KVK nummer van een organisatie in de gezondheidssector.

3) Wij keuren je aanvraag goed

Onze collega's controleren je aanvraag en zetten je abonnement om in het Bijzonder abonnement. Dit kan maximaal 2 werkdagen duren, maar we zitten er nu natuurlijk bovenop.

Zo werkt Greenwheels