Een auto huren en delen in Landsmeer

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Landsmeer is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Landsmeer?

Waar in Landsmeer een auto huren

 

In Landsmeer kun je meerdere deelauto's van Greenwheels vinden en huren. Deze staan op verschillende plekken in Landsmeer. Woon je tegen Molenwijk aan? Ook hier staan deelauto's voor je klaar. Zo rijd jij gemakkelijk van A naar B en staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren. Ga eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Landsmeer

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Landsmeer en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Landsmeer. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Er staan er hier zoveel in de buurt dat er altijd eentje op een paar minuten lopen te reserveren is.”
Vader en dochter stappen in rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Landsmeer

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Landsmeer altijd een Greenwheels dichtbij. Je kunt bijvoorbeeld ook een deelauto reserveren en huren in Molenwijk, Buiksloot, of kijk in meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!