Een auto huren en delen in Leeuwarden

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Leeuwarden? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Leeuwarden in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Leeuwarden of op één van de ruim 170 NS-stations.

Waar in Leeuwarden een auto huren

 

In Leeuwarden kun je meerdere deelauto's van Greenwheels vinden en huren. Deze staan op verschillende plekken in Leeuwarden. Zo rijd jij gemakkelijk van A naar B en staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren. Ga eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Leeuwarden

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Leeuwarden en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Leeuwarden. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“De belangrijkste reden voor mij is het gemak. Je hebt snel een auto beschikbaar.”
Vrouw stapt in rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Leeuwarden

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Leeuwarden altijd een Greenwheels dichtbij. Je kunt bijvoorbeeld ook een deelauto reserveren en huren in Heerenveen of kijk in meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!