Deelauto's voor vastgoed- en nieuwbouwprojecten

 

Met Greenwheels plaats je eenvoudig exclusieve of publiek beschikbare deelauto’s bij vastgoed- of nieuwbouwprojecten. Beschikbaar voor iedereen of alleen voor een specifieke groep bewoners. Dit kan al vanaf één deelauto.

1) Behoefte bepalen

Samen bepalen we welke (elektrische) deelauto het best bij je project past, het type en aantal. Een compacte stadsauto of een ruimere gezinsauto? Exclusief beschikbaar voor de bewoners of beschikbaar voor de wijk?

2) Ontzorging vanaf het begin

Wij zorgen voor de auto, van onderhoud tot schoonmaak. Jij voor de parkeerplaats. En de bewoners, die reserveren en openen de deelauto eenvoudig via de Greenwheels app.

3) Plaatsen en informeren

We bepalen samen de locatie van de deelauto(‘s) en informeren de bewoners. Bewoners betalen alleen bij gebruik of een voordelig tarief via een abonnementsvorm.

 

Zo creëer jij een optimale leefomgeving.

Greenwheels Hely Mobility Hubs Zakelijk Gebruik Mobiliteitskaart

Mobiliteitshub met verschillend deelvervoer

Ben je op zoek naar deelmobiliteit inclusief (elektrische) auto’s, deelscooters en deelfietsen? Ook dan kan Greenwheels je verder helpen. We zijn betrokken bij meer dan 10 projecten, groot en klein, waar deelmobiliteit ruimte maakt voor meer leefbaarheid.

Ik wil meer weten

Samen toekomstgericht en leefbaar

Creëer een aantrekkelijke woonomgeving voor de toekomstige bewoners. Een optimale leefomgeving met meer ruimte voor groen en voorzieningen. Voor iedere Greenwheels-deelauto verdwijnen er 11 particuliere auto’s van straat. Met de huidige parkeernormen ontstaat er met het aanbieden van deelmobiliteit ruimte voor leukere zaken. Bij verhuizing overwegen bewoners ook de mobiliteitsbehoefte en het hebben van een eerste of tweede auto. Zo is autodelen voor je vastgoedproject, bewoners en bezoekers een succesvolle mobiliteitsoplossing.

Meer informatie

Praktijkvoorbeeld:
Greenwheels voor Park Boswijk in Doorn

 

De bewoners van serviceresidentie Park Boswijk gaven aan hun eigen of tweede auto weg te willen doen. Samen met de VVE en de beheerder is gekozen om een Greenwheels beschikbaar te stellen voor de bewoners en direct-omwonenden. Park Boswijk zorgt voor de locatie en wij voor de deelauto. De bewoners kunnen op deze manier eenvoudig gebruik maken van een deelauto wanneer ze die nodig hebben en dat is goed voor het milieu. Reserveren, openen en sluiten van de deelauto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de tarieven om Greenwheels deelauto’s bij vastgoed te plaatsen?

Dat is afhankelijk van de wensen. Het type (elektrische) deelauto, aantal auto’s, parkeerplek en of de auto’s exclusief voor bewoners of ook voor omwonenden beschikbaar zullen zijn. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en na een kort gesprek kunnen we al indicatie geven.

Kan Greenwheels ook helpen met elektrisch deelvervoer?

Jazeker!

Greenwheels heeft al vele jaren ervaring met het aanbieden van elektrische deelauto’s. We bespreken graag de mogelijkheden voor het aanbieden van elektrisch deelvervoer.

Wat zijn de eisen voor een parkeerplaats?

Een Greenwheels parkeerplaats is speciaal voor de deelauto’s gereserveerd. Als projectontwikkelaar of beheerder zorg je voor een duidelijk gemarkeerde parkeerplek, bord en laadinfrastructuur indien van toepassing.

Hoe melden bewoners zich aan voor deelmobiliteit?

Reserveren, openen en sluiten van de deelauto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app. Aanmelden kan dan gratis via greenwheels.nl of de app. De auto is vervolgens direct zicht- en reserveerbaar.

Wat zijn de kosten voor de bewoners?

In het geval van beschikbare auto dan zijn de tarieven gelijk aan het gebruik van alle Greenwheels auto’s.

Gaat het om een exclusieve deelauto alleen beschikbaar voor bewoners van het vastgoedproject of de VVE dan zijn er vaste maandelijkse kosten voor de VVE of vastgoedbeheerder aan verbonden. En afhankelijk van de wensen gebruikskosten voor de bewoner en berijder.

Meer informatie

Meer weten?

 

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze mobiliteitsspecialisten.