Een auto huren en delen in Almere

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Almere? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze autodeel app. In Almere staat er altijd wel een dichtbij.

Waar in Almere een auto huren

 

Je kan een Greenwheels-deelauto vinden in diverse buurten in Almere. Zo staan er deelauto's van Greenwheels op locaties in Almere Poort, Almere Haven, Almere Buiten, Muziekwijk, Nobelhorst maar natuurlijk ook in Almere Centrum Stad. Er staat ook een deelauto voor je klaar bij het NS-station in Almere.

 

Zo is er altijd een Greenwheels voor je beschikbaar in Almere. Zo  kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in Almere?

Zo werkt autodelen in Almere

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Almere en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Almere. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ben al een kleine 20 jaar lid van Greenwheels. Ben erg tevreden. Autodelen is veel beter voor het milieu. ”
Koppel loopt naar rode Greenwheels auto toe

Start vandaag met autodelen in Almere

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Almere altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan in meer dan 185 steden een deelauto huren en reserveren. In Flevoland kan je naast Almere bijvoorbeeld ook in Lelystad een deelauto reserveren.

Daarnaast staan er deelauto's op ruim 170 NS stations door heel Nederland.