Een auto huren en delen in Lelystad

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in Lelystad en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Lelystad!

Waar in Lelystad een auto huren

 

Je vindt de Greenwheels deelauto’s in Lelystad aan de Horst 3801 en Archipel 11. Ook kan je een auto huren bij het NS station van Lelystad. En wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Lelystad? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Lelystad

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Lelystad en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Lelystad. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weg gedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet!”
Koppel dagje uit in de natuur met rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Lelystad

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Lelystad altijd een Greenwheels dichtbij. Je kunt bijvoorbeeld ook een deelauto reserveren en huren in Almere, Zwolle of kijk in meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!