Een auto huren en delen in Amstelveen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een deelauto in Amstelveen. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, verzekeringen of een parkeervergunning. Onze auto's in Amstelveen reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Amstelveen.

Waar in Amstelveen een auto huren

 

In Amstelveen staan verschillende Greenwheels deel- en huurauto's voor je klaar. Van Stadshart, tot Westwijk en van Patrimonium tot Middenhoven in Amstelveen staan deelauto's voor je klaar compact en groot. Een auto voor naar het strand. Een auto voor een familiebezoek. Met Greenwheels heb je een auto wanneer jij die nodig hebt in Amstelveen.

Bekijk auto's in je buurt

Waar staan er bij jou in Amstelveen deelauto's?

Zo werkt autodelen in Amstelveen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Amstelveen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Amstelveen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weg gedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet!”
Vrouw opent auto en stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Amstelveen

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Amstelveen altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan in meer dan 185 steden een deelauto huren en reserveren. Van Amsterdam tot Zwolle. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations door heel Nederland.