Maak nu extra voordelig kennis met Greenwheels.

€ 20 RIJTEGOED CADEAU

Een deelauto huren in Amsterdam

Autodelen via de app: makkelijker dan auto huren via een autoverhuurbedrijf

 

Vind de perfecte deelauto in Amsterdam, zowel benzine als elektrisch. Autodelen is een auto huren maar dan een stuk gemakkelijker en voordelig. Met ruim 850 Amsterdamse deelauto's staat er namelijk altijd wel één bij jou om de hoek. Je vind ze overal, bijvoorbeeld in het centrum, Amsterdam Noord of in Nieuw-West. Huur, open en sluit de auto via de Greenwheels car sharing app.

Deze deelauto staat bij jou in de buurt

Kies, reserveer en ga direct op pad met een huurauto. Start vandaag nog met autodelen in Amsterdam.

Greenwheels auto vrouw naar werk

Huur een Amsterdamse deelauto

✔ Direct op pad met de app

✔ Altijd een Greenwheels-huurauto dichtbij

✔ Betaal per kwartier en kilometer

✔ Verzekeringen, brandstof en pechhulp inbegrepen

BEKIJK TARIEVEN

 

 

Zo huur je een deelauto in Amsterdam

1) Gratis aanmelden

Je hebt de keuze uit verschillende voordelige tarieven, al vanaf €0 per maand. Na het afronden van je aanmelding kun je direct met Greenwheels op pad.

2) Reserveren en starten

Reserveer en open de Greenwheels-auto bij jou in de buurt met onze handige app. Haal de sleutel uit de boardcomputer en rijden maar! 

3) Parkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer terug op zijn eigen locatie. Plaats de sleutel in de boardcomputer en sluit af met de app. Zo makkelijk is het!

 

 

Altijd een huurauto in de buurt met car sharing

 

In de drukke hoofdstad van Nederland kan het een uitdaging zijn om aan een auto te komen om te huren. Met Greenwheels staat er altijd een deelauto in buurt. Dat maakt een auto delen en huren in Amsterdam een stuk eenvoudiger dan via een autoverhuurbedrijf. Start vandaag nog met autodelen met Greenwheels.

 

Amsterdam Centrum

Zoek je een auto om te huren in Amsterdam Centrum? We hebben meer dan 120 huurauto’s in het centrum van de hoofdstad voor je klaar staan. Je vindt onze deelauto's in alle buurten in het centrum, waaronder op plekken zoals de Nieuwmarkt, Spuistraat, Herengracht, Prinsengracht en Artis.

 

Amsterdam West

Zoek je een auto om te huren in Amsterdam West? Er zijn meer dan 40 huurauto’s in Nieuw-West op plekken zoals de Overtoom, Noorderhof, Nieuw Sloten. Westlandgracht en meer.

 

Amsterdam Oost

Je kunt ook een Greenwheels auto delen in Amsterdam Oost. Er zijn ruim 70 huurauto’s in Oost: denk aan plekken als Watergraafsmeer, Zeeburg, Muiderpoort, Oosterpark.

 

Amsterdam Noord

Wil je een auto huren in Amsterdam Noord? In alleen al stadsdeel Noord hebben we meer dan 30 huurauto’s staan. Je vindt ons op plekken zoals Buikslotermeer, Nieuwendam, het IJplein, Oostzanerwerf enzovoorts.

 

Amsterdam Zuid

Er staan ruim 50 huurauto’s in Zuid, handig als je een auto wilt huren in Amsterdam Zuid op plaatsen zoals de Stadionbuurt, Apollobuurt, Rivierenbuurt, het Museumkwartier, op de Zuidas.

 

Amsterdam Zuidoost

Of het nu gaat om Duivendrecht, Bijlmermeer, Gaasperdam, Venserpolder of het Amstelkwartier? Woon of werk je in Amsterdam Zuidoost en wil je daar een auto huren? We hebben meer dan 15 huurauto’s in Zuidoost.

 

Auto huren NS Station Amsterdam

In Amsterdam reserveer je ook eenvoudig een Greenwheels deelauto bij de NS-treinstations. Zo staan onze auto's bij de treinstations Amsterdam Centraal, Amstel, Sloterdijk, Muiderpoort, Zuid, Bijlmer ArenA en Lelylaan.

“Jaren geleden lid geworden omdat een eigen parkeerplaats in Amsterdam Centrum niet echt een optie is. Ideale oplossing!”
Man belt bij elektrische Greenwheels deelauto bij treinstation

Car sharing Amsterdam

Met car sharing huur je een auto, maar dan zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Met de Greenwheels car sharing app vind je meer dan 2.700 door heel Nederland, waarvan heel veel bij jou in Amsterdam. Je kan direct een auto reserveren en op pad.

BEKIJK ALLE AUTO'S

Snel auto huren in Amsterdam

 

Een auto huren in Amsterdam is met Greenwheels car sharing heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, verzekeringen, formulieren of verplicht aftanken.

 

Een auto voor een uur, een dag of het weekend

 

Je huurt al een Greenwheels-deelauto in Amsterdam per 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je vrienden is geen probleem.

Auto huren in Amsterdam voor een uur of kwartier

Even naar de tandarts? Met Greenwheels reserveer je een auto per kwartier. Zo betaal je nooit te veel.

Auto huren in Amsterdam voor 1 dag

Je vrienden opzoeken buiten de stad? Een auto huren voor een dag is extra voordelig met ons Langer weg-voordeel.

Auto huren in Amsterdam voor een weekend of week

Een weekend of een week weg uit de hoofdstad? Reserveer jouw huurauto voor 48 uur of week met Langer weg-voordeel.

“Ik huurde bij een autoverhuurbedrijf, maar deze auto's staan door heel Amsterdam. Lekker dichtbij!”
Auto delen Amsterdam autohuur variant stationwagen parkeren

Het gemak van car sharing in Amsterdam

Ideaal naast je fiets en het OV

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Amsterdam (en Nederland!) en op ruim 145 NS Stations. Start vandaag nog met autodelen in Amsterdam.

NU AANMELDEN

Zakelijk car sharing

Bij Greenwheels is een auto huren als particulier even eenvoudig als wanneer je dit zakelijk doet. Voor zakelijk autodelen hebben we speciale maatwerk oplossingen.

Onze Amsterdamse deelauto's

 

Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met elk car sharing abonnement gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Direct op pad met de Greenwheels app

Kiezen. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download