Maak nu extra voordelig kennis met Greenwheels.

€ 20 RIJTEGOED CADEAU

Deelauto huren in Amsterdam

Autodelen via de carsharing app: makkelijker dan auto huren via een autoverhuurbedrijf

 

Auto huren in Amsterdam? Start met autodelen via Greenwheels! Vind de perfecte deelauto in Amsterdam die je kan huren via de carsharing app. Kies uit benzine en elektrisch huurauto's.

 

Auto delen met de Greenwheels app is een auto huren maar dan een stuk gemakkelijker en voordelig. Met ruim 850 Amsterdamse deelauto's staat er namelijk altijd wel één bij jou om de hoek. Je vindt ze overal, bijvoorbeeld in het centrum, Amsterdam Noord of in Nieuw-West. Huur, open en sluit de auto gemakkelijk via de Greenwheels car sharing app.

Deze deelauto staat bij jou in de buurt

Kies, reserveer en ga direct op pad met een huurauto van Greenwheels. Vind een auto bij jou in de buurt en stap vandaag nog in een deelauto in Amsterdam.

Greenwheels auto vrouw naar werk

Wat kost een auto huren in Amsterdam?

Met Greenwheels ga je voordelig op pad met één van de 850+ Amsterdamse deelauto's. Je huurt daar al een auto vanaf € 2,07 per uur of € 29 per dag. Ga je langer op pad, bijvoorbeeld een weekend of een week? Dan wordt het nog voordeliger. Bij iedere rit is een autoverzekering, tanken en laden, onderhoud, 24/7 service en pechhulp inbegrepen. Ontdek onze voordelige deelauto tarieven en meld je aan.

BEKIJK DEELAUTO TARIEVEN

 

 

Hoe huur je een deelauto in Amsterdam?

Zo werkt auto delen in 3 stappen

 

Carsharing in Amsterdam is heel eenvoudig. Meld je aan bij Greenwheels, vind een deelauto in je buurt en ga op pad. Je huurt, opent en sluit de auto gemakkelijk via de Greenwheels car sharing app.

1) Gratis aanmelden

Je hebt de keuze uit verschillende voordelige tarieven voor autodelen. Na het afronden van je aanmelding kun je direct met een Greenwheels deelauto op pad.

2) Reserveren en starten

Reserveer en open de Greenwheels-auto bij jou in de buurt met onze handige app. Haal de sleutel uit de boordcomputer en rijden maar! 

3) Parkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer terug op zijn eigen locatie. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. Zo makkelijk is een auto delen!

 

 

Altijd een huurauto in de buurt met Greenwheels car sharing

 

In de drukke hoofdstad van Nederland kan het een uitdaging zijn om aan een auto te komen om te huren. Met de Greenwheels car sharing app staat er altijd een deelauto in buurt. Dat maakt een auto delen en huren in Amsterdam een stuk eenvoudiger dan via een autoverhuurbedrijf. Start vandaag nog met autodelen met Greenwheels via de car sharing app!

 

120+ deelauto's in Amsterdam Centrum

Zoek je een auto om te huren in Amsterdam Centrum? We hebben meer dan 120 huurauto’s in het centrum van de hoofdstad voor je klaar staan. Je vindt onze deelauto's in alle buurten in het centrum, waaronder op plekken zoals de Nieuwmarkt, Spuistraat, Herengracht, Prinsengracht en Artis.

 

Huur auto in Centrum

 

 

Amsterdam West: 40+ deelauto's

Zoek je een auto om te huren in Amsterdam West? Er zijn meer dan 40 huurauto’s in Nieuw-West op plekken zoals de Overtoom, Noorderhof, Nieuw Sloten. Westlandgracht en meer.

 

Huur auto in West

 

 

Meer dan 70 deelauto's in Amsterdam Oost

Je kunt ook een Greenwheels auto delen in Amsterdam Oost. Er zijn ruim 70 huurauto’s in Oost: denk aan plekken als Watergraafsmeer, Zeeburg, Muiderpoort, Oosterpark.

 

Huur auto in Oost

 

 

Amsterdam Noord: 30+ deelauto's

Wil je een auto huren in Amsterdam Noord? In alleen al stadsdeel Noord hebben we meer dan 30 huurauto’s staan. Je vindt ons op plekken zoals Buikslotermeer, Nieuwendam, het IJplein, Oostzanerwerf enzovoorts. Greenwheels maakt het makkelijk voor jou om een auto te huren in Amsterdam Noord.

 

Huur auto in Noord

 

 

Meer dan 50 deelauto's in Amsterdam Zuid

Er staan ruim 50 huurauto’s in Zuid, handig als je een auto wilt huren in Amsterdam Zuid op plaatsen zoals de Stadionbuurt, Apollobuurt, Rivierenbuurt, het Museumkwartier, op de Zuidas.

 

Auto huren in Zuid

 

 

Amsterdam Zuidoost: 15+ deelauto's

Of het nu gaat om Duivendrecht, Bijlmermeer, Gaasperdam, Venserpolder of het Amstelkwartier? Woon of werk je in Amsterdam Zuidoost en wil je daar een auto huren? We hebben meer dan 15 huurauto’s in Zuidoost.

 

Auto huren in Zuidoost

 

 

Auto huren bij NS-treinstation Amsterdam

In Amsterdam reserveer je ook eenvoudig een Greenwheels deelauto bij de NS-treinstations. Zo staan onze auto's bij de treinstations Amsterdam Centraal, Amstel, Sloterdijk, Muiderpoort, Zuid, Bijlmer ArenA en Lelylaan.

 

Auto huren bij station

 

 

“Ik huurde bij een autoverhuurbedrijf, maar deze auto's staan door heel Amsterdam. Lekker dichtbij!”

Wat is autodelen en wat zijn de voordelen?

 

Autodelen wordt ook wel car sharing genoemd. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen autodelen en auto huren? Autodelen is eigenlijk een auto huren, maar dan makkelijker. De voordelen van autodelen op een rijtje:

 

  • Een deelauto huren via Greenwheels is eenvoudiger dan een auto huren via een regulier autoverhuurbedrijf. Je reserveert de deelauto die bij jou om de hoek in Amsterdam staat via de app. Je start en eindigt de rit wanneer je wil. Je hoeft dus niet langs een vestiging, je bent niet afhankelijk van de openingstijden van een verhuurbedrijf en je kunt ook last-minute reserveren.
  • Met de Greenwheels-app is er altijd een auto in je buurt die je kunt reserveren. Je kunt een auto huren per uur, per kwartier, per dag, per twee dagen of per week. Je hebt de keuze uit een stadsauto, ruime stationswagen en bestelbusje. In Amsterdam zijn er benzine en elektrische deelauto's die je kunt huren.
  • Jij tankt of laadt, wij betalen. Bij je Greenwheels-rit is alles bij de uur- en kilometerprijs inbegrepen. Ook verzekeringen, onderhoud, 24/7 klantenservice en pechhulp.

  • Iedere Greenwheels-deelauto heeft een eigen vaste locatie, zelfs als je in Amsterdam woont. Zo heb je bijvoorbeeld een vaste parkeerplek die gereserveerd is voor die auto. Voor die parkeerplek voor je deur hoef jij niets te betalen!
  • De keuze voor autodelen is duurzaam. Doordat meerdere Amsterdamse bestuurders een auto delen en daardoor een privéauto niet aanschaffen of wegdoen, haalt iedere Greenwheels-deelauto maar liefst 14 privéauto's van de Amsterdamse straten!

 

Aanmelden

 

 

Auto delen: snel auto huren in Amsterdam

 

Een auto huren in Amsterdam is met Greenwheels car sharing heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, verzekeringen, formulieren of verplicht aftanken.

 

Een auto huren per uur, per dag of voor een weekend

 

Je huurt al een Greenwheels-deelauto in Amsterdam per 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je vrienden is geen probleem.

Auto huren per uur of kwartier in Amsterdam

Even naar de tandarts? Met Greenwheels reserveer je een deelauto per kwartier. Zo betaal je nooit te veel.

Auto huren per dag in Amsterdam

Je vrienden opzoeken buiten de stad? Een auto huren voor een dag is extra voordelig met ons Langer weg-voordeel.

Auto huren voor een weekend of week in Amsterdam

Een weekend of een week weg uit de hoofdstad? Reserveer jouw huurauto voor 48 uur of week met Langer weg-voordeel.

 

Welke deelauto's staan er in Amsterdam?

Ieder autotype vind je in de carsharing app

 

Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je gebruik maken van alle autotypes die in Amsterdam staan. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Kleine auto huren

Elektrisch of brandstof, automaat of handgeschakeld. Onze compacte stadsauto's zijn ideaal voor een bezoek aan je familie of vrienden, om klusjes te doen of voor een dagje weg.

Ruime stationwagen huren

Een ruime stationwagen is ideaal voor vakanties, om mee op pad te gaan met je familie of vrienden, of als je veel moet vervoeren.

Bestelbusje huren

Ons Volkswagen Caddy busje is ideaal als je gaat klussen of verhuizen. Maar ook als je tweedehands meubels wilt ophalen of langs het tuincentrum wilt gaat is dit de deelauto voor jou.

“Jaren geleden lid geworden omdat een eigen parkeerplaats in Amsterdam Centrum niet echt een optie is. Ideale oplossing!”
Man belt bij elektrische Greenwheels deelauto bij treinstation

Auto huren? Kies voor car sharing in Amsterdam

Autodelen wordt ook wel car sharing genoemd. Met car sharing huur je een auto, maar dan zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Met de Greenwheels car sharing app vind je meer dan 2.800 door heel Nederland, waarvan heel veel bij jou in Amsterdam. Je kan direct een auto reserveren en op pad.

VIND AUTO IN MIJN BUURT
Greenwheels auto vrouw naar werk

Huur vandaag een Amsterdamse deelauto

Download de app en huur direct een auto

Altijd een Greenwheels-huurauto dichtbij

Betaal per kwartier en kilometer

Verzekeringen, pechhulp en tanken/laden inbegrepen

NU AANMELDEN
Auto delen Amsterdam autohuur variant stationwagen parkeren

Het gemak van car sharing in Amsterdam: ideaal naast je fiets en het OV

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Amsterdam (en Nederland!) en op ruim 170 NS Stations. Stap vandaag nog in een deelauto in Amsterdam.

NU AANMELDEN
Reserveer jouw huurauto of deelauto met de Greenwheels app

Elektrische auto huren in Amsterdam

Wist je dat je ook elektrische deelauto’s kunt huren in Amsterdam met Greenwheels? We hebben ruim 50 elektrische auto’s verdeeld over de stad staan en in de komende jaren komen er nog veel meer bij! Met Greenwheels kun je eenvoudig en voordelig een elektrische auto huren. Bekijk welk deelauto er bij jou om de hoek staat en huur deze auto vandaag nog.

VIND ELEKTRISCHE AUTO'S

 

 

Veelgestelde vragen

 

Hoe oud moet je zijn om een deelauto te huren?

 

Je kan een auto huren bij Greenwheels als je 18 jaar of ouder bent en een geldig rijbewijs hebt. Meld je nu aan en ga op pad met één van de 2.700 huurauto's bij jou in de buurt.

 

 

Heb ik een autoverzekering nodig?

 

Nee. Iedere auto van Greenwheels is WA-verzekerd inclusief een ongevallen- en inzittendenverzekering. Dit betekent dat zowel schade aan derden als aan de inzittende(n) is gedekt. De bezittingen die je in de auto meeneemt vallen niet onder deze verzekering. Wij kunnen niet aansprakelijk gehouden worden voor diefstal van of schade aan je bezittingen.

 

Voor schade aan de Greenwheels-auto heb je een vast eigen risico, wat je per rit kan verlagen. Dit doe je bij het reserveren van jouw Greenwheels-auto.

 

Zakelijk car sharing

Bij Greenwheels is een auto huren als particulier even eenvoudig als wanneer je dit zakelijk doet. Voor zakelijk autodelen hebben we speciale maatwerk oplossingen.

Direct op pad met de Greenwheels app

Reserveer, open en sluit de deelauto via de app.

Greenwheels app download