Een auto huren in Amsterdam als het jou uitkomt

 

Huur eenvoudig een van onze deelauto’s in Amsterdam.

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Onze auto's in Amsterdam open je eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand.

Huur een van onze ruim 775 Amsterdamse deelauto's

In Amsterdam staan meer dan 775 Greenwheels auto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Huur een van onze ruim 775 Amsterdamse deelauto's

 

In Amsterdam staan meer dan 775 Greenwheels huurauto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels-app.

 

Autoverhuur altijd in de buurt met car sharing

 

In de drukke hoofdstad van Nederland kan het een uitdaging zijn om aan een huurauto te komen. Met Greenwheels staat er altijd een deelauto in buurt! Dat maakt een auto huren in Amsterdam een stuk eenvoudiger. 

VW variant stationwagen in Amsterdam op straat met fietser geparkeerd

Amsterdam West

Zoek je een auto om te huren in Amsterdam West? Er zijn meer dan 40 huurauto’s in Nieuw-West op plekken zoals de Overtoom, Noorderhof, Nieuw Sloten. Westlandgracht en meer.

App meteen downloaden

Amsterdam Oost

 

Je kunt ook een Greenwheels auto huren in Amsterdam Oost. Er zijn ruim 70 huurauto’s in Oost: denk aan plekken als Watergraafsmeer, Zeeburg, Muiderpoort, Oosterpark...

Greenwheels deelauto Amsterdam grachtenpanden fiets stad auto huren

Amsterdam Noord

Wil je een auto huren in Amsterdam Noord? In alleen al stadsdeel Noord hebben we meer dan 30 huurauto’s staan. Je vindt ons op plekken zoals Buikslotermeer, Nieuwendam, het IJplein, Oostzanerwerf enzovoorts.

Reserveer je auto

Amsterdam Zuid

 

Er staan ruim 50 huurauto’s in Zuid, handig als je een auto wilt huren in Amsterdam Zuid op plaatsen zoals de Stadionbuurt, Apollobuurt, Rivierenbuurt, het Museumkwartier, op de Zuidas...

Vader en kind Greenwheels deelauto dagje weg op pad

Amsterdam Zuidoost

Of het nu gaat om Duivendrecht, Bijlmermeer, Gaasperdam, Venserpolder of het Amstelkwartier? Woon of werk je in Amsterdam Zuidoost en wil je daar een auto huren? We hebben meer dan 15 huurauto’s in Zuidoost.

Meld je gratis aan

Auto huren NS-Station Amsterdam

 

In Amsterdam reserveer je ook eenvoudig een Greenwheels deelauto bij de NS-treinstations. Zo staan onze auto's bij de treinstations Amsterdam Centraal, Amstel, Sloterdijk, Muiderpoort, Zuid, Bijlmer ArenA en Lelylaan.

Car sharing Amsterdam

 

Je kunt rijden met één van onze deelauto’s wanneer je wilt. Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Car sharing is zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels car sharing app.

1) Meld je gratis aan

Meld je gratis aan bij Greenwheels.

Binnen een half uur kan je een auto reserveren, openen en wegrijden.

2) Auto openen en wegrijden

Reserveer jouw auto via de app of website.

Open de Greenwheels auto via de app. Pak de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Trek de sleutel uit de boardcomputer en start de auto.

3) Terugzetten en afsluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de eigen, vaste locatie van de auto: daar waar je 'm ook opgehaald hebt. Je hoeft geen parkeergeld te betalen als de vaste Greenwheels-locatie in een betaald-parkeren zone valt.

“Ik leende gewoon bij een autoverhuurbedrijf, maar deze auto's staan dus gewoon door heel Amsterdam. Lekker dichtbij!”
Greenwheels app

Snel auto huren in Amsterdam met de Greenwheels-app

Zoek, reserveer en open met de Greenwheels-app. Car sharing is een auto huren in Amsterdam als het jou uitkomt.

Download de app

Een auto voor een uurtje, een dag of het weekend

 

Je huurt al een Greenwheels-deelauto in Amsterdam vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je vrienden is geen probleem.

Per kwartier

Auto huren in Amsterdam per uur

Uurtje naar de tandarts? Je hebt er geen eigen auto meer voor nodig. Voor een Greenwheels-deelauto in Amsterdam betaal je namelijk per kwartier.

24 uur

Autohuur Amsterdam voor 1 dag

Dagje je vrienden opzoeken buiten de stad? Een auto huren voor een dag is ook geen probleem.

Week(end)

Een auto voor een weekend of week

Een weekendje of een week weg uit de drukke hoofdstad van Nederland? Ga naar de Veluwe of de Ardennen met een huurauto voor 48 uur of week.

Altijd dichtbij, zonder gedoe een auto huren

 

Een auto huren in Amsterdam via Greenwheels is heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto en ga je op pad. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, verzekeringen, formulieren of verplicht aftanken.

Auto delen Amsterdam autohuur variant stationwagen parkeren

Het gemak van car sharing in Amsterdam. Ideaal naast je fiets en het OV.

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Amsterdam (en Nederland!) op straat en op ruim 135 NS-stations.

Al jouw auto's
“Jaren geleden lid geworden omdat een eigen parkeerplaats in Amsterdam Centrum niet echt een optie is. Ideale oplossing!”
Greenwheels bestuurder man zakelijk rijden deelauto

Particulier en zakelijk car sharing

 

Bij Greenwheels is een auto huren als particulier even eenvoudig als wanneer je dit zakelijk doet. Voor zakelijk autodelen hebben we speciale maatwerk oplossingen. Een deelauto voor op kantoor, net zo gemakkelijk.

Greenwheels zakelijk

Onze Amsterdamse deelauto's

 

Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met elk car sharing abonnement gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Alles zo geregeld met de Greenwheels-app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download