Een auto huren en delen in Assen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een deelauto in Assen. Onze auto's in Assen reserveer je ver van te voren of vlak voor vertrek met de Greenwheels app. Zo reserveer en huur je een auto wanneer jij die nodig hebt, ook in Assen.

Waar in Assen een auto huren

 

In Assen staan er meerdere Greenwheels deelauto's voor je klaar. Zo vind je compact stadsauto's bij het NS-station van Assen. Maar ook op de Thorbeckelaan in Assen staan er eentje voor je klaar.

Zo werkt autodelen in Assen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Assen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Assen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik word ontzettend blij van mijn Greenwheels ritjes. Er is altijd wel een auto beschikbaar, reserveren is zo geregeld!”
Koppel loopt naar rode Greenwheels auto toe

Start vandaag met autodelen in Assen

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Assen altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan in meer dan 185 steden een deelauto huren en reserveren, van Amsterdam tot Zwolle. Ook staan er deelauto's op ruim 150 NS stations door heel Nederland voor je klaar.