Een auto huren en delen in Blaricum

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Blaricum is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Blaricum? 

Waar vind ik deelauto’s in Blarcium? 

 

Je vindt de Greenwheels deelauto’s in Blarcium in "Blaricummermeent". Wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Blarcium? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Blaricum

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Blaricum en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Blaricum. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Het rijden in een Greenwheels herinnert me er telkens weer aan dat ik geen auto hoef te bezitten.”
Vader en kind stappen in rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Blaricum

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren? 

 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Blaricum. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Blaricum vind je ons ook in de volgende plaatsen in de buurt: Bussum, Naarden en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons ook op ruim 170 stations!