Een auto huren en delen in Bodegraven

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Bodegraven. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto's in Bodegraven reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Bodegraven.

In Bodegraven een deelauto huren 

 

In Bodegraven staan verschillende Greenwheels huurauto's voor je klaar. Een auto huren bij het NS-Station of in het centrum? Dat is met car sharing geen probleem! Je huurt al een Greenwheels deelauto in Bodegraven vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Bodegraven

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Bodegraven en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Bodegraven. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Als binnenstadbewoner is het heel fijn om - wanneer het gebruik van fiets of OV onpraktisch of onmogelijk is - een Greenwheels te kunnen gebruiken. ”
Man stapt in rode Greenwheels deelauto op straat

Start vandaag met autodelen in Bodegraven

GRATIS AANMELDEN

Auto huren in de buurt? 

 

Een Greenwheels huren in Gouda, Woerden of Alphen aan den Rijn? Ook dat kan! Je vindt ons daar én in ruim 185 andere plaatsen van Nederland. Zo is Greenwheels jouw huur auto in de buurt. Voor een lang weekend of een tandartsafspraak: wij zijn jouw auto voor ieder moment. Niet alleen in Bodegraven dus, maar door heel Nederland.