Een auto huren en delen in Boskoop

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Boskoop. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto in Boskoop reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Boskoop.

Waar een auto huren in Boskoop 

 

Wist je dat je in het centrum van Boskoop een Greenwheels-deelauto kan huren? 

Je huurt al een Greenwheels deelauto vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Boskoop

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Boskoop en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Boskoop. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ben al een kleine 20 jaar lid van Greenwheels. Ben erg tevreden. Autodelen is veel beter voor het milieu. ”
Stel rijdt weg met Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Boskoop

GRATIS AANMELDEN

Auto huren in de buurt? 

 

Een Greenwheels huren in Alphen aan den Rijn, Bodegraven of Gouda? Ook dat kan! Je vindt ons daar én in ruim 185 andere plaatsen van Nederland. Zo is Greenwheels jouw huur auto in de buurt. Voor een lang weekend of een tandartsafspraak: wij zijn jouw auto voor ieder moment. Niet alleen in Boskoop dus, maar door heel Nederland.