Busje huren Amsterdam

 

Bestelbus huren? Start met autodelen bij Greenwheels en krijg direct toegang tot een heel wagenpark! Naast compacte stadsauto’s en elektrische auto’s vind je in Amsterdam ook onze Volkswagen Caddy bestelbus.

 

Een auto delen is een stuk gemakkelijker dan een auto huren via een autoverhuurbedrijf. Heb je een bestelbus nodig voor een klus, verhuizing of een beurs? Dan kan je in de Greenwheels app filteren op ‘Bestelbus’. Zo zie je direct waar bij jou in de buurt een busje staat. Via de app reserveer je het busje gemakkelijk voor wanneer jij hem nodig hebt!

Huur een busje bij jou in de buurt

Kies, reserveer en ga direct op pad met een bestelbus in Amsterdam.

Wat kost een busje huren in Amsterdam?

Met Greenwheels ga je voordelig op pad. De Volkswagen Caddy huur je al vanaf € 3,80/uur en € 0,35/km als particulier en zelfs al vanaf € 3,40/uur en € 0,30/km als Zzp’er. Heb je het busje voor een dag of langer nodig? Met het Regelmatig-, Vaak-, Zzp Pro en Zakelijk Pro-tarief krijg je op langere ritten tot wel 75% korting op de uurprijs.

 

Bekijk tarieven

 

Waarom een busje in Amsterdam huren met Greenwheels?

 

Een busje huren in Amsterdam is met Greenwheels car sharing heel gemakkelijk. Je betaalt enkel voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. De bestelbus huur je per uur, per dag of zelfs voor een weekend.

 

Waarom delen in plaats van huren?

 

  • Geen wachtrijen
  • Verzekeringen en tanken zijn bij de ritprijs inbegrepen
  • Geen formulieren
  • Niet verplicht aftanken

 

Kortom: geen gedoe!

 

Reserveer nu

 

Hoe huur je een bestelbus in Amsterdam?

Zo werkt autodelen in 3 stappen

1) Gratis aanmelden

Meld je aan bij Greenwheels en kies een tarief wat bij jou past. Je kan direct op pad wanneer je aanmelding is afgerond.

2) Reserveren en wegrijden

Met onze handige app reserveer en open je het busje bij jou in de buurt. Haal de sleutel uit de boordcomputer en off you go!

3) Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Zet de bestelbus terug op zijn eigen locatie, plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit weer af met de app.

Huur vandaag een busje in Amsterdam

 

✔ Download de app en huur direct een busje

✔ Betaal per kwartier en kilometer

✔ Verzekeringen, pechhulp en tanken inbegrepen 

 

Nu aanmelden

Vanaf welke leeftijd busje huren in Amsterdam?

 

Er geldt geen leeftijdsgrens. Heb je een geldig rijbewijs B? Dan mag je de Volkswagen Caddy besturen.

 

Met welk rijbewijs mag ik een busje huren in Amsterdam?

 

De Greenwheels Caddy bestelbus kan je huren met een regulier rijbewijs B. Let wel op: de Volkswagen Caddy is een handgeschakelde auto. Heb je dus enkel een rijbewijs voor een automaat? Dan mag je in deze auto niet rijden. 

 

Heb ik een autoverzekering nodig om met een busje te rijden in Amsterdam?

 

Alle auto’s van Greenwheels zijn WA-verzekerd inclusief een ongevallen- en inzittendenverzekering. Zowel schade aan derden als aan de inzittende(n) zijn gedekt. Je hebt zelf dus geen aanvullende verzekering nodig om met een Greenwheels-deelauto op pad te gaan, ook niet voor een bestelbus. Bezittingen die je in de auto meeneemt vallen niet onder de verzekering.

 

Rijd je schade? Dan brengen we het eigen risico in rekening. Per rit kan je dit bedrag verlagen. Dat doe je bij het reserveren van jouw Greenhweels in de app.

Direct op pad met de Greenwheels app

Reserveer, open en sluit de deelauto via de app.

Greenwheels app download