Eigen risico bij Greenwheels

 

Stel, je huurt een deelauto bij Greenwheels en de auto raakt beschadigd. Als we de schade dan niet op de andere partij kunnen verhalen - bijvoorbeeld wanneer de schade jouw schuld is - brengen we een bedrag aan eigen risico bij jou in rekening. Het eigen risico is standaard per schadegeval € 500. 

 

Je hebt de optie om je eigen risico te verlagen tot € 75 voor slechts € 3,99 per reservering*. Op de Greenwheels website en in de app kun je dit eigen risico per reservering aanpassen. 

 

* Voor particuliere gebruikers inclusief 21% btw, voor zakelijke gebruikers exclusief 21% btw.

 

Eigen risico per rit verlagen

 

  • Maak je reservering online of in de app.
  • Kies bij het maken van de reservering voor het verlagen van je eigen risico.
  • Bevestig de reservering. Dat is alles!

 

Eigen risico blijvend verlagen

 

Bij Greenwheels heb jij de regie over al je toekomstige reserveringen. Wil je de verlaging van het eigen risico langer laten duren - bijvoorbeeld voor al je toekomstige ritten - dan kan je in 'Mijn tarief' op de website kiezen voor een eigen risico-verzekeringspakket wat langdurig geldig is. 

Veelgestelde vragen over het eigen risico

Wat is het eigen risico?

Stel, je huurt een deelauto bij Greenwheels en de auto raakt beschadigd. Als we de schade dan niet op de andere partij kunnen verhalen - bijvoorbeeld wanneer de schade jouw schuld is - brengen we een bedrag aan eigen risico bij jou in rekening.

Het eigen risico is standaard per schadegeval € 500.

Je kunt je eigen risico verlagen naar € 75 voor € 3,99 per rit. Zo doe je dat.*

Kan ik mijn eigen risico verlagen?

Jazeker. Standaard is het eigen risico per schadegeval € 500. Je kan dit verlagen tot € 75 voor € 3,99 per reservering.

Je kunt bij elke reservering kiezen of je dit wilt verlagen. Dat kan zowel in de app als in het reserveringssysteem op de website. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen risico altijd laag te houden. Je kunt je eigen risico verlagen naar € 75 voor € 3,99 per rit. Hier lees je hoe je dat doet.

BEKIJK ALLE VEELGESTELDE VRAGEN