Busje huren Rotterdam

 

Ga jij binnenkort verhuizen binnen de mooiste Rotstad, heb je een grote klus voor de boeg of neem je graag je fiets mee op pad? Dan hebben wij de gouden tip: reserveer een bestelbus. In Rotterdam vind je naast de bekende rode stadsauto’s óók ons Volkswagen Caddy busje.

 

Start met autodelen bij Greenwheels en je hebt een auto voor ieder moment. Of dat nu een familiebezoek is, of een grote klus. Door ons brede aanbod is er altijd wel een passende auto beschikbaar. Heb je een grote lading? Dan is de Caddy ideaal. Filter in de Greenwheels app op ‘Bestelbus’ en zie direct waar bij jou in de buurt een busje staat.

Huur een busje bij jou in de buurt

Kies, reserveer en ga direct op pad met een bestelbus in Rotterdam.

Wat kost een busje huren in Rotterdam?

Ga voordelig op pad met Greenwheels. Bij aanmelden kies je een tarief dat bij jou past. Een Volkswagen Caddy huur je als particulier al vanaf € 3,80 per uur en als Zzp’er zelfs al vanaf € 3,50 per uur. Met het Regelmatig-, Vaak-, Zzp- Pro en Zakelijk Pro-tarief krijg je ook nog eens tot wel 75% korting op de uurprijs bij ritten van een dag of langer.

 

Bekijk tarieven

 

Hoe huur je een bestelbus in Rotterdam?

Zo werkt autodelen in 3 stappen

1) Gratis aanmelden

Meld je aan bij Greenwheels en kies een tarief wat bij jou past. Na het afronden van je aanmelding ga je direct op pad.

2) Reserveren en wegrijden

Met onze handige app reserveer en open je eenvoudig de bestelbus. Haal de sleutel uit de boordcomputer en off you go!

3) Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Zet het busje terug op de eigen, vaste locatie, plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit weer af met de app.

Wat zijn de voordelen van een busje huren met Greenwheels in Rotterdam?

 

Autodelen heeft veel voordelen ten opzichte van huren. Zo betaal je alleen voor de uren en kilometers die je hebt gemaakt. De bestelbus huur je per uur, per dag, een weekend of zelfs een week. Zo kan je er zelfs mee op vakantie! Ook kan je een reservering gemakkelijk annuleren, verlengen of inkorten. Je hebt dus alle flexibiliteit van een auto, maar geen lasten.

 

Waarom delen in plaats van huren?

 

  • Geen wachtrijen
  • Verzekeringen en tanken zijn bij de ritprijs inbegrepen
  • Geen formulieren
  • Niet verplicht aftanken

 

Kortom: geen gedoe!

 

Reserveer nu

 

Huur vandaag een busje in Rotterdam

 

✔ Download de app en huur direct een bestelbus

✔ Betaal per kwartier en kilometer

✔ Verzekeringen, (pech)hulp en tanken inbegrepen 

 

Nu aanmelden

Hoe oud moet ik zijn om een busje te huren in Rotterdam?

 

Voor de Caddy geldt geen leeftijdsgrens. Alles wat je nodig hebt, is een geldig regulier rijbewijs B en een Greenwheels-account.

 

Met welk rijbewijs mag ik een busje huren in Rotterdam?

 

Dat mag met een regulier rijbewijs B. Let wel op: dit is een handgeschakelde auto. Wanneer je alleen een rijbewijs hebt voor een automaat, mag je dus niet in de Volkswagen Caddy rijden.

 

Heb ik een autoverzekering nodig?

 

Greenwheels-auto’s zijn allemaal WA-verzekerd – inclusief een ongevallen- en inzittendenverzekering. Dit betekent dat zowel schade aan derden als aan de inzittende(n) zijn gedekt. Er is dus geen aanvullende verzekering nodig voor je rit met Greenwheels, ook niet voor de Caddy bestelbus. Bezittingen die je in de auto meeneemt vallen niet onder de verzekering.

 

Het kan natuurlijk gebeuren dat je schade maakt, zeker met een busje in een drukke stad. Heb je schade gereden? Dan brengen wij het eigen risico in rekening. Dit bedrag kan je per rit verlagen bij het reserveren van jouw Greenwheels in de app.

Direct op pad met de Greenwheels app

Reserveer, open en sluit de deelauto via de app.

Greenwheels app download