Een auto huren en delen in Deventer

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Deventer. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto's in Deventer reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Deventer.

Waar in Deventer een auto huren

 

In Deventer staan verschillende Greenwheels huurauto's voor je klaar. Een auto huren bij het NS station van Deventer of de Zwolse Wijk? Dat is met car sharing geen probleem! Je huurt al een Greenwheels deelauto in Deventer vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Deventer

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Deventer en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Deventer. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weggedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet!”
Stel rijdt weg met Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Deventer

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Deventer altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Twello, Apeldoorn, Zutphen en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 150 NS stations!