Een auto huren en delen in Apeldoorn

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een deelauto in Apeldoorn. Onze auto's in Apeldoorn reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Apeldoorn.

Waar in Apeldoorn een auto huren

 

In Apeldoorn staan verschillende Greenwheels deel- en huurauto's voor je klaar. Zo kan je een deelauto van Greenwheels bij het NS-station van Apeldoorn reserveren. Maar staan er ook deelauto's voor je klaar in Apeldoorn West, Zuidwest en Noordoost. Bijvoorbeeld in Vogelkwartier, Driehuizen, Brinkhorst en de Mheen.

 

Een auto voor een wandeling. Een auto voor naar de Veluw of naar een familiebezoek. Met Greenwheels heb je een auto wanneer jij die nodig hebt in Apeldoorn.

Bekijk auto's in je buurt

Waar staan er bij jou in Apeldoorn deelauto's?

Zo werkt autodelen in Apeldoorn

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Apeldoorn en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Apeldoorn. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weg gedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet!”
Koppel dagje uit in de natuur met rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Apeldoorn

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Apeldoorn altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan in meer dan 185 steden een deelauto huren en reserveren, van Amsterdam tot Zwolle. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations door heel Nederland.