Een auto huren en delen in Doorn

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Doorn is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Doorn?

Waar in Doorn een auto huren

 

In Doorn staan verschillende Greenwheels huurauto's voor je klaar. Een auto huren in Boswijk of Driebergen? Dat is met car sharing geen probleem! Je huurt al een Greenwheels deelauto in Doorn vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Doorn

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Doorn en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Doorn. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels maakt alles waar. Schone, nette auto en alles volgens afspraak.”
Koppel dagje uit in de natuur met rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Doorn

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Doorn altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Driebergen, Zeist, Houten en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 150 NS stations!