Een auto huren en delen in Driebergen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Driebergen? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Driebergen in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Driebergen of op één van de ruim 170 NS-stations.

Waar in Driebergen een auto huren

 

Wist je dat je ook in Driebergen een Greenwheels deelauto kan huren? Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, elektrische auto of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met één account gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto in Driebergen kiezen die op dat moment het best past.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Driebergen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Driebergen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Driebergen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“De belangrijkste reden voor mij is het gemak. Je hebt snel een auto beschikbaar.”
Vrouw opent auto en stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Driebergen

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Driebergen altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Zeist, Houten, Bunnik en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!