Een auto huren en delen in Bunnik

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Bunnik is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Bunnik? 

Waar in Bunnik een auto huren

 

In Bunnik staat er een Greenwheels-deelauto op je te wachten bij het NS-station in het centrum. Zo kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Bunnik

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Bunnik en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Bunnik. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik word ontzettend blij van mijn Greenwheels ritjes. Er is altijd wel een auto beschikbaar, reserveren is zo geregeld!”
Stel rijdt weg met Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Bunnik

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Bunnik altijd een Greenwheels dichtbij. Zo kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. Je kan onder andere een Greenwheels deelauto reserveren en huren in Utrecht, Houten, Zeist en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 stations!