Een auto huren en delen in Eijsden

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Eijsden bij het NS-station. In een van de meeste zuidelijk geleden steden in Nederland kan je ook een auto huren en delen van Greenwheels.

Waar een auto huren in Eijsden

 

Wist je dat je ook in Eijsden een Greenwheels deelauto kan huren? Je kan ze vinden bij het NS-station. Zo kun je altijd een auto in Eijsden kiezen en ermee op pad wanneer jij dat wilt!

Zo werkt autodelen in Eijsden

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Eijsden en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Eijsden. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“De belangrijkste reden voor mij is het gemak. Je hebt snel een auto beschikbaar.”
Stel rijdt weg met Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Eijsden

GRATIS AANMELDEN

Auto's in Eijsden én (ver) daarbuiten

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Eijsden, maar op 185 in Nederland, zoals Maastricht, Heerlen en Stein. In totaal zijn er meer dan 2.800 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!