Een auto huren in Haarlem als het jou uitkomt

 

Huur eenvoudig een van onze 55 deelauto’s die verspreid staan door Haarlem.

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Onze huurauto's in Haarlem open je eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand.

Huur één van onze deelauto's in Haarlem

In Haarlem staan meer dan 55 Greenwheels auto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Zo huur je een deelauto

 

Je kunt rijden met één van onze deelauto’s wanneer je wilt. Ver van te voren of een half uur voor vertrek reserveren, er staat er altijd wel een dichtbij in Haarlem. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf.

 

Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Man in regen op telefoon naast rode Greenwheels deelauto

Auto huren met de Greenwheels app

Zoek, reserveer en open de auto met de Greenwheels app.

DOWNLOAD ONZE APP
Haarlem Greenwheels autodelen autohuur

Auto huren NS-Station Haarlem

Op loopafstand van het NS-station Haarlem in de Stationsbuurt staat een Greenwheels deelauto op je te wachten. Reserveer deze ruim van te voren of als die beschikbaar is tot 15 minuten van te voren. 

RESERVEER JE AUTO
Greenwheels familie auto huren met deelauto op pad

Altijd dichtbij, zonder gedoe autorijden en huren

Een auto huren via Greenwheels is heel makkelijk. Met de Greenwheels app reserveer en open je de auto en ga je op pad. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, formulieren of verplicht aftanken.

MELD JE GRATIS AAN

Onze auto's in Haarlem

 

Een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen? Bij Greenwheels kun je met elk abonnement gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Alles zo geregeld met de Greenwheels app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download