Een auto huren en delen in IJsselstein

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in IJsselstein? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in IJsselstein in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in IJsselstein of op één van de ruim 170 NS-stations.

Waar in IJsselstein een auto huren

 

Je vindt een Greenwheels deelauto aan de Heemradenlaan in IJsselstein. Is deze bezet? Dan kun je eventueel een auto huren in Jutphaas. En wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in IJsselstein? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in IJsselstein

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in IJsselstein en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in IJsselstein. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Als binnenstadbewoner is het heel fijn om - wanneer het gebruik van fiets of OV onpraktisch of onmogelijk is - een Greenwheels te kunnen gebruiken.”
Fietser rijdt langs geparkeerde rode Greenwheels auto langs de weg

Start vandaag met autodelen in IJsselstein

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in IJsselstein altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Nieuwegein, Jutphaas en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!