Een auto huren en delen in Kaag en Braassem

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Kaag en Braassem? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Kaag en Braassem in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Kaag en Braassem of op één van de ruim 170 NS-stations.

Waar in Kaag en Braassem een auto huren

 

Je vindt een Greenwheels deelauto bij Parkeerterrein Noordhoek in Kaag en Braassem. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem. En wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Kaag en Braassem? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Kaag en Braassem

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Kaag en Braassem en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Kaag en Braassem. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“De belangrijkste reden voor mij is het gemak. Je hebt snel een auto beschikbaar.”
Koppel dagje uit in de natuur met rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Kaag en Braassem

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Kaag en Braassem altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Leiden, Roelofarendsveen, Alphen aan den Rijn en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!