Een auto huren en delen in Kampen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Kampen? Op het NS station van Kampen vind je onze Greenwheels auto. Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Zo heb je altijd een deel auto in Kampen in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Kampen of op één van de ruim 150 NS-stations.

Waar in Kampen een auto huren

 

In Kampen kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren bij het NS station van Kampen. Een ideale locatie voor een deel auto. Zo rijd jij gemakkelijk van A naar B en staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Kampen. Ga eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Kampen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Kampen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Kampen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels is gewoon een goede oplossing als je niet elke dag een auto nodig hebt.”
Koppel stapt in rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Kampen

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Kampen altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Zwolle. Hier staan 10+ Greenwheels auto's. Of kijk in meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 150 NS stations!