Een auto huren en delen in Krommenie

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Vraag jij je af of er ook Greenwheels-deelauto's in Krommenie zijn? Die zijn er zeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. Kijk in de app om te zien waar in Krommenie de Greenwheels-deelauto's staan. 

Waar in Krommenie een auto huren

 

In Krommenie kun je meerdere deelauto's van Greenwheels vinden en huren. Deze staan op verschillende plekken in Krommenie. Zo rijd jij gemakkelijk van A naar B en staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Krommenie. Woon je tegen Wormerveer-Noord aan? Dan zou je kunnen overwegen om een deelauto te reserveren in Wormerveer. Ga eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Krommenie

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Krommenie en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Krommenie. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, de perfecte auto op tijd beschikbaar, schoon en in goede technische staat.”
Koppel stapt in rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Krommenie

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Krommenie altijd een Greenwheels dichtbij. Je kunt ook een deelauto reserveren en huren in één van de 185 andere steden en plaatsen waar je een Greenwheels-deelauto kunt vinden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!