Een auto huren en delen in Middelburg

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een deelauto in Middelburg. Onze auto's in Middelburg reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Middelburg.

Waar in Middelburg een auto huren

 

In Middelburg staat er een Greenwheels voor je klaar op de Herengracht, Dwarkaai (bij de Rouaansekaai) en twee deelauto's bij het NS-station.

 

Met een deelauto van Greenwheels heb je een auto zonder het ongemak en zorgen van een eigen auto. Een auto wanneer jij die nodig hebt. Een auto voor een wandeling of een familiebezoek. Met Greenwheels staat er altijd een auto voor je klaar in Middelburg.

Bekijk auto's in je buurt

Waar staan er bij jou in Middelburg deelauto's?

Zo werkt autodelen in Middelburg

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Middelburg en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Middelburg. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Het rijden in een Greenwheels herinnert me er telkens weer aan dat ik geen auto hoef te bezitten. ”
Stel rijdt weg met Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Middelburg

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Middelburg altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan in meer dan 185 steden een deelauto huren en reserveren, van Amsterdam tot Zwolle. Er staan verspreid door het land ook op ruim 170 NS stations deelauto's van Greenwheels voor je klaar.