Auto delen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in Nieuwerkerk aan den IJssel en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Nieuwerkerk aan den IJssel!

 

In Nieuwerkerk aan den IJssel staat er een Greenwheels deelauto voor je klaar bij het NS-station en ook aan de Schoolstraat.

Zo werkt autodelen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Nieuwerkerk aan den IJssel en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

Vrouw stapt in rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Nieuwerkerk aan den IJssel

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's en locaties in heel Nederland heb je niet alleen in Nieuwerkerk aan den IJssel altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan eenvoudig een deelauto reserveren en huren in meer dan 185.