Een auto huren en delen in Oss

Een auto die voor je klaar staat

 

Huur en deel eenvoudig een Greenwheels auto in Oss. Onze deelauto's in Oss reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Kies je Greenwheels en ga direct op pad vanuit Oss.

Waar in Oss een auto huren

 

Greenwheels deelauto's in Oss kan je vinden bij het NS-station, Oss en Oss West. 

 

Bij een deelauto betaal je achteraf voor tijd en kilometers. Tanken is inbegrepen. Zo heb je het gemak van een auto in Oss zonder het ongemak van een auto bezitten.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er in Oss?

Zo werkt autodelen in Oss

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Oss en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Oss. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Het rijden in een Greenwheels herinnert me er telkens weer aan dat ik geen auto hoef te bezitten.”
Man en vrouw met rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Oss

GRATIS AANMELDEN

Waar nog meer een deelauto reserveren en huren 

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Oss een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations door heel het land!