Een auto huren en delen in Rhenen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Rhenen? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Rhenen staat er altijd wel een dichtbij.  

Waar een auto huren in Rhenen 

 

Wist je dat je ook in Rhenen een Greenwheels-deelauto kan huren? Of je nu een compacte en voordelige stadsauto of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met één account gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto in Rhenen kiezen die op dat moment het best past.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Rhenen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Rhenen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Rhenen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, efficiënt, goed onderhouden auto’s.”
Man stapt in rode Greenwheels auto langs de weg

Start vandaag met autodelen in Rhenen

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren? 

 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Rhenen. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Rhenen vind je ons ook in de volgende plaatsen in de buurt: Wageningen, Bennekom en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons ook op ruim 170 stations!