Een auto huren en delen in Waalwijk

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Waalwijk? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Waalwijk in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Waalwijk of op één van de ruim 170 NS-stations.

In Waalwijk een deelauto huren 

 

Ook in Waalwijk staat er een Greenwheels huurauto voor je klaar. Een auto huren in het centrum? Dat is met car sharing geen probleem! Je huurt al een Greenwheels deelauto in Waalwijk vanaf 15 minuten. Ook Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is zo geregeld. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Waalwijk

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Baarn en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Baarn. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik word ontzettend blij van mijn Greenwheels ritjes. Er is altijd wel een auto beschikbaar, reserveren is zo geregeld! ”
Stel stapt in rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Waalwijk

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren?

 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Waalwijk. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Waalwijk vind je ons ook in de volgende plaatsen in de buurt: Tilburg, Den Bosch, Vught, Den Dungen, Boxtel en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons ook op ruim 170 stations!