Een deelauto huren in Zeewolde

Een auto voor elk moment

 

Download de Greenwheels-app en bekijk de auto's in je buurt. Er is altijd wel een deelauto dichtbij, zo ook in Zeewolde. Met de app reserveer, open en sluit je de Greenwheels-auto's. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Meld je aan en maak je eerste rit in Zeewolde.

Waar kan ik in Zeewolde een deelauto huren?

 

In het hart van Zeewolde kan je een Greenwheels-auto vinden. Zo kan jij eenvoudig op pad met een auto, wanneer jij dat wilt. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Zeewolde

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Zeewolde en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Geldrop. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weg gedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet!”
Koppel loopt naar rode Greenwheels auto toe

Meld je aan en start met rijden

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren?

 

Met meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Zeewolde altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan bijvoorbeeld ook een deelauto reserveren om te huren in Harderwijk en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 150 NS stations!