Greenwheels Guide

De Efteling - Kaatsheuvel


Attractiepark De Efteling is een attractiepark en recreatiecomplex in Kaatsheuvel en daarmee het grootste pretpark van Nederland. Naast het attractiepark zelf vind je in 'de Wereld van de Efteling' een theater, twee hotels en twee vakantieparken.

 

Adres: Europalaan 1, Kaatsheuvel (NB)

Bereikbaar per: auto en OV (zie hier)

Parkeren: gratis, voor de deur

Geschikt voor: alle leeftijden

Openingstijden: zie hier.

 

Tickets boeken  ›

 

Tips van het Greenwheels-team:

  • Ga je met onze elektrische auto naar de Efteling? Je vindt er het grootste laadplein van de Benelux. De parkeerplaatsen bevinden zich bijna vooraan het parkeerterrein en daar kunnen uiteraard ook elektrische Greenwheels gebruik van maken.
  • Op Spotify vind je Efteling playlist: mooi voor de rit ernaar toe. Ga je met onze stationwagen? Dan kun je je telefoon via Bluetooth koppelen met de speakers van de auto.
  • Wordt de spanning teveel in de reis vanaf het noorden? Bij stopplaats Harderwijk Food Court (A28) is een speeltuintje en een uitkijktoren om even uit te razen. Ze hebben er ook koffie 😉
  • Voor de thuisblijvers of om terug te kijken: de speciale Efteling napret-video (gratis). 


Combineer een bezoek aan dit museum met:

  • Even uitrusten na al het achtbaangeweld kan in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Dit park heeft ook een link met een attractie in de Efteling!

  • Een citytrip in eigen land: Tilburg (10 km), Breda (20 km) en Den Bosch (15 km) zijn niet ver weg.
Roodkapje in Sprookjesbos Efteling dagje uit tips