Greenwheels Drive-In Bioscoop

Je hebt wellicht de geruchten al gehoord... en ja, ze zijn waar! Op 30 september en 1 oktober organiseert Greenwheels een Drive-In Bioscoop!
#GreenwheelsDriveIn

Evenement informatie

Op 30 september en 1 oktober 2021 organiseert Greenwheels, in samenwerking met Pleinbioscoop en ss Rotterdam een Drive-In Bioscoop! Dit is natuurlijk super gaaf. Hier wil jij bij zijn!

Aanvang:             19:30 
Start Film:           20:30 
Einde Film:          22:15 
Film:                      Little Miss Sunshine
Ticket:                  € 25,00 per auto

Bekijk filmtrailer

Stap 1

Reserveer je auto


Reserveer de dichtstbijzijnde rode VW up! bij jou in de buurt. Alleen met een up! van Greenwheels heb je toegang tot de Drive-In Bios. Noteer het kenteken van de auto.

Reserveer je auto voor het evenement!

Filter op "stadsauto" en kijk welke VW up!'s er bij jou in de buurt staan.

Stap 2

Schrijf je in


Auto gereserveerd? Top! Dan kan je je nu inschrijven. Houd het kenteken van je gereserveerde auto bij de hand. Je vindt de voorwaarden van je reservering hier. Let op: je koopt het ticket per auto, niet per persoon.

 

Inschrijven >

Je ticket voor de Drive-In Bioscoop is inclusief:

Huur Greenwheels

De toegangsprijs van € 25 per auto is inclusief huur van je Greenwheels van en naar de locatie (ss Rotterdam).

Film kijken

Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk de film: ook inclusief de ticketprijs.

Bioscoopsnack

En voor erbij, ook inbegrepen in het ticket, is de bioscoopsnack bij uitstek #driekeerraden.

Locatie

De Drive-In Bioscoop zal plaatsvinden op het parkeerterrein van ss Rotterdam te Rotterdam-Katendrecht. Adres voor de navigatie: 3e Katendrechtse Hoofd, 3072 AM Rotterdam. 

Bereken je route

#GreenwheelsDriveIn

Tag ons en win € 50,- rijtegoed!
Maak jij tijdens het event de leukste, grappigste, mooiste; kortom BESTE foto, dan maak je kans om € 50,- rijtegoed te winnen. Meedoen doe je heel simpel door je foto op Instagram te posten en ons te taggen: @greenwheels_nl mét de hashtag #GreenwheelsDriveIn

Check onze Instagram

Filmtrailer

Little Miss Sunshine

Aanvullende informatie
Greenwheels Drive-In Bioscoop

Hoe reserveer ik een plek voor de Greenwheels Drive-In Bioscoop?

Heel simpel! Volg deze drie stappen:

1. Reserveer je dichtstbijzijnde rode VW up! voor de gewenste datum. 
    Dat kan voor 30 september of 1 oktober.    

2. Let op! Je reservering van de auto is inbegrepen bij aankoop van je ticket voor
    maximaal 2 uur voor - en 2 uur na het evenement.
    Het evenement start om 19:30 en is afgelopen om 22:15 uur.

3. Schrijf je in via deze link. Houd het kenteken van je gereserveerde auto bij de hand.

4. Klaar! Je hoeft niets meer te doen en ontvangt van ons een reserveringsbevestiging als alles gelukt is.

Kosten, betaling en facturatie

• Wat zijn de entreekosten?
De entreekosten voor het evenement bedragen €25,00 euro per auto. 

• Hoe zit het met de kosten voor mijn gereserveerde auto?
De kosten van de reservering van je auto zijn inbegrepen bij de entreekosten. Let wel: dit geldt alleen wanneer je reservering loopt vanaf maximaal 2 uur vóór tot en met maximaal 2 uur ná het evenement. 

    ! Maak nooit een wijziging in je reservering zonder dit telefonisch aan ons te
      melden. 


• Hoe zit het eigenlijk met de betaling? 

Wij zorgen ervoor dat je een factuur ontvangt, waarin de entreekosten zijn verwerkt. Afhankelijk van de door jou ingestelde betaalmethode van je huidige account zullen de kosten automatisch in rekening worden gebracht of zal van je worden gevraagd de kosten aan ons over te maken. 

Met hoeveel mensen mag ik komen?

Je kunt met maximaal 4 mensen per één auto komen. Je reserveert niet per persoon, maar per auto. Wel willen we je adviseren om met 2 mensen te komen. We kunnen namelijk niet garanderen dat het zicht vanaf de achterbank net zo goed is als vanaf de voorste stoelen.

Voorwaarden Drive-In Bioscoop

Mag ik met elke auto komen?
Nee, je wordt alleen toegelaten op het evenement terrein in een rode VW up! van Greenwheels.

 

• Zijn er andere regels voor het gebruik van Greenwheels tijdens een evenement?
Nee, je bent zelf verantwoordelijk voor de reservering van je auto. De Algemene Voorwaarden van Greenwheels zijn van toepassing op elke rit, ook voor dit evenement. 


Wat zit er inbegrepen in de entreekosten?
Naast entree tot het terrein (met de mogelijkheid tot het kijken van de film) zit er bij de toegangsprijs de kosten voor de reservering van de auto inbegrepen met de volgende voorwaarden: 
Kosten voor je reservering zijn inbegrepen van maximaal 2 uur vóór het evenement tot maximaal 2 uur ná het evenement.
Eventuele boetes en schades welke worden gemaakt vóór-, tijdens- en ná het evenement zijn voor eigen rekening. 

Hoe zit het met andere kosten?
Eventuele extra kosten voor, tijdens- en na het evenement zijn voor eigen rekening. 

Worden er verschillende films gedraaid?

Nee. ;) We draaien op beide avonden dezelfde film; Little Miss Sunshine. De trailer bekijk je hier.

Hoe kan ik mijn reservering wijzigen?

Dat kan natuurlijk! We willen je vragen om wijzigingen telefonisch aan ons door te geven. Zo weten wij zeker dat alles goed geregeld wordt. Bel naar: 088 - 2100 100.

Eten & Drinken

Een aantal dagen voor het evenement plaatsvindt informeren we je over de mogelijkheden van het bestellen van snacks en dranken tijdens het evenement.

Je kan eventueel op voorhand al eten & drinken bestellen via https://pleinbioscoop.stager.nl/Drive-in/tickets 

Huisregels

1. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie en haar medewerkers. De organisatie kan personen bij wangedrag c.q. het overtreden van deze voorwaarden de toegang weigeren of verwijderen van de locatie van het evenement.

2. Voor het evenementen geldt dat tenminste één persoon in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs, welke gekoppeld is aan een Greenwheels-acccount, tenzij anders vermeld. Bezoekers moeten zich te allen tijde kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. 

3. Bezoekers kunnen voorafgaand en tijdens het evenement worden gefouilleerd. Degene die zich hieraan niet onderwerpt kan de toegang worden geweigerd.

4. Roken is niet toegestaan in de auto en gebouwen. Dit mag alleen in de openlucht of in de daarvoor op locatie aanwezige rookruimte(s). Bezoekers die zich hier niet aan houden zullen door onze medewerkers worden aangesproken en riskeren verwijderd te worden van de locatie van het evenement.

5. We voeren een zerotolerance-beleid op het gebied van drugs. Indien er drugs wordt aangetroffen bij een bezoeker zal deze direct worden ingenomen en kan de organisatie besluiten de bezoeker de toegang tot het terrein te weigeren dan wel, als de bezoeker al binnen is, van het terrein te verwijderen. In het geval van het in bezit hebben van grote hoeveelheden drugs en/of vermoedens / constatering van dealen zal de bezoeker worden overgedragen aan de politie.

6. Het betreden van de plaats van het evenement en het bijwonen ervan is geheel voor eigen risico van de bezoeker.

7. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade c.q. letsel ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.

8. Het is verboden de volgende zaken mee te nemen naar de plaats van het evenement: professionele foto-, film- en andere (geluids- en/of beeld-) opnameapparatuur, (alcoholhoudende) dranken, voedsel, deodorant, parfum, drugs, glaswerk, blik, vuurwerk, (vuur-)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen. Bij het in bezit hebben van wettelijk verboden zaken zoals vuurwerk of wapens zal de bezoeker worden overgedragen aan de politie.

9. Tijdens het evenement kan er vanuit veiligheidsoverwegingen camerabewaking aanwezig zijn. Indien nodig (in geval van calamiteiten of ongeregeldheden) zullen de beelden beschikbaar worden gesteld aan de politie en justitie.

10. Tijdens het evenement kunnen opnames gemaakt worden door de organisator en haar partners. Alle bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze videobeelden en foto-opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren.

11. Het is verboden tickets voor evenementen van de organisator aan derden door te verkopen, ter verkoop aan te bieden of in het kader van commerciële doeleinden aan te bieden of te verstrekken, zonder voorafgaande toestemming van organisator.

12. Elke vorm van reclame maken voorafgaand, tijdens en na afloop van het evenement in en om de locatie is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan.

13. Parkeer op de door de organisatie aangegeven plek. Auto’s die elders worden geparkeerd kunnen - uit veiligheidsoverwegingen - worden weggesleept.

14. Covid-19; Het is voor dit evenement niet nodig om je te laten testen. We houden ons aan de 1,5 meter afstand. We adviseren het om voorafgaand een zelftest te doen. Annuleer je ticket bij klachten of bij een positieve coronatest. Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur. 

15. In situaties waarin deze voorwaarden niet voorzien beslist de organisatie.

Annuleringsvoorwaarden

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet meer kan of wilt komen (alhoewel, dat kunnen we ons niet voorstellen!). De volgende annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing:

• Ik wil mijn ticket annuleren
Je kan tot 48 uur voor het evenement kosteloos annuleren. Dit doe je door contact op te nemen met onze klantenservice via 088 - 2100 100 en handmatig je reservering van de auto te annuleren via de app of onze website.

 

• Wat gebeurt er als ik niet kom, maar wel heb gereserveerd?
Kom je niet naar het evenement, maar heb je wel gereserveerd? Dan brengen we de werkelijke kosten van de reservering in rekening, plus de entree kosten van het evenement.

• Ik kan niet komen door een positieve corona-test. Wat nu? 
Heel vervelend! Neem contact op met onze klantenservice via 088 - 2100 100. 

Meer hulp nodig?

Klantenservice 24/7 088 2100 100