Nu Greenwheels-auto’s op 150 NS-stations

 

Al sinds 1997 staan er Greenwheels-auto’s op de P+R plaatsen van NS-stations. Inmiddels vind je een deelauto op 150 van deze plekken, een mijlpaal! Samen met NS maakt Greenwheels het zo mogelijk om het laatste stukje vanaf het treinstation ook op een duurzame manier af te leggen. Deze feestelijke gebeurtenis wordt gevierd met 10% korting op alle deelauto’s bij NS-stations in de week van 14-21 februari.

 

Sinds januari vinden treinreizigers en omwonenden deelauto’s op station Barneveld, Bilthoven, Nijkerk, Wijchen, Emmen, Harderwijk, Naarden-Bussum, Ommen, Wolvega, Blerick, Gilze-Rijen, Vlissingen, Valkenburg, Zaltbommel, Enkhuizen en Wormerveer. Deelauto’s zijn een duurzame aanvulling op het Nederlandse openbaar vervoer. Gebruik je deelauto’s, de trein en de bus, dan is je milieu-impact een stuk lager dan wanneer je een eigen auto rijdt.

 

Feest op station Amersfoort

In het licht van Valentijnsdag én de mijlpaal van maar liefst 150 P+R plekken in Nederland met een Greenwheels-deelauto, zet het deelautobedrijf een romantische week in. Zo is er zeven dagen lang een love story te lezen op het Greenwheels Instagram- en Facebook-kanaal en worden er chocolade en hartverwarmende drankjes uitgedeeld op NS-station Amersfoort op 14 februari.

 

10% korting op alle deelauto’s bij stations

Of je nu in de buurt woont, werkt of naar één van de NS-stations met deelauto reist, je ontvangt 10% korting op je rit met Greenwheels die bij een NS-station staat in de week van 14-21 februari 2024. De korting geldt op zowel afstand (kilometers) als duur (tijd/uren) en is ook geldig op onze speciale Langer weg-tarieven.

 

Gemakkelijk overstappen

Nog nooit in een deelauto gereden? Het is ontzettend eenvoudig. Download de app en meld je aan. Reserveer de auto bij het station. Je kan de auto reserveren vanaf het moment dat je trein aankomt of juist lang van tevoren. En maak je een rit met één van de auto's bij een treinstation in de actieperiode? Dan berekenen we de korting automatisch voor jouw rit. Je vindt je Greenwheels op de P+R van het treinstation en opent en sluit de auto met de app.

 

Reserveer een auto

 

Deze actie voert Greenwheels uit in samenwerking met NS P+R / NS-stations. Let op: je de korting geldt alleen als je rit start en eindigt in de periode van 14 en 21 februari 2024.