Ambtenaren ‘s-Hertogenbosch rijden voortaan in Greenwheels

 

Een duurzaam en economisch wagenpark, dat was (en is) de eis van de gemeente ‘s-Hertogenbosch als het gaat om vervoer voor de eigen ambtenaren. De gemeente wilde een totaaloplossing voor medewerkers waarin verschillende vormen van vervoer zijn opgenomen. Aan deze eis voldeed Shuttel, partner van Greenwheels, die de tender van de gemeente wist te winnen. Greenwheels verzorgt de plaatsing van auto’s, 7 elektrische auto’s en 15 hybride wagens. Vandaag worden de eerste auto’s geplaatst.

 

Totaalpakket

Shuttel is een flexibele alles-in-één kaart die alle transacties voor vervoer online bijhoudt. De kaart biedt medewerkers keuzevrijheid om hun reis van A naar B in te vullen, met daarin de mogelijkheid van het gebruik van de deelauto’s van Greenwheels. Zowel de auto’s die overal op straat te vinden zijn als een wagenpark met deelauto’s, specifiek voor de gemeente, die door verschillende medewerkers gebruikt kunnen worden. De gemeente ‘s-Hertogenbosch kiest op basis van de reisbehoefte voor een eigen wagenpark van deelauto’s met daarin 7 elektrische auto’s en 15 hybride exemplaren.

“We adviseren alleen het aantal auto’s dat écht nodig is. Zo creëren we de meest efficiënte vervoersoplossing en scheelt het de klant onnodige kosten.”

Maatwerk

Als het even kan, nemen medewerkers van gemeente ‘s-Hertogenbosch de fiets of het openbaar vervoer voor een dienstreis. Als dit niet kan, dan kan een medewerker kiezen voor een elektrische of hybride deelauto, afhankelijk van de laadmogelijkheden voor of tijdens hun reis. Andrew Berkhout van Greenwheels: “Het product dat onze partner Shuttel aanbiedt, sluit perfect aan op de eisen van de gemeente ’s-Hertogenbosch op het gebied van mobiliteit. Vanuit Greenwheels weten we met onze 25 jaar ervaring als geen ander hoe een wagenpark zo optimaal en efficiënt ingericht moet worden. We adviseren daarom alleen het aantal auto’s dat écht nodig is. Zo creëren we de meest efficiënte vervoersoplossing en scheelt het de klant onnodige kosten.”

 

Gemeente Den Bosch Greenwheels Zakelijk Auto Delen