Greenwheels is wederom uitgeroepen tot één van de 40 meest inspirerende organisaties in Nederland

Greenwheels weet Nederlanders te inspireren

 

Auto’s delen met anderen draagt bij aan een leefbaar Nederland. Door auto’s met elkaar te delen in plaats van bezitten zorgen we samen voor meer ruimte op straat. 1 Greenwheels-deelauto haalt 11 particuliere auto’s van straat. Deze ruimte kunnen we inzetten voor meer goede dingen, zoals groen of speelruimte. En dat inspireert…

 

Greenwheels is wederom uitgeroepen tot één van de 40 meest inspirerende organisaties in Nederland. Met onze groene missie en visie bevinden we ons in goed goed gezelschap, tussen andere impact organisaties, waaronder Too Good to Go, Seepje, Dopper, Vinted, Marcel’s Green Soap en Tony’s.

 

De inspirerende 40

Het onderzoek naar de meest inspirerende organisaties van Nederland is voor de dertiende keer is uitgevoerd door adviesbureau Synergie. Het onderzoek heeft plaatsgevonden onder ruim 5.800 Nederlands. Het laat zien dat organisaties met een maatschappelijke missie het meest inspireren. Greenwheels is daar een voorbeeld van. Greenwheels werkt aan een maatschappelijk ideaal en het oplossen van een maatschappelijk probleem. Hierdoor trekken wij de aandacht van Nederlanders.


Niet alleen organisaties die gestart zijn vanuit een ideaal komen voor in de inspirerende 40. Ook steeds meer transitieorganisaties inspireren. Voor een positie in de top 40 moeten organisatie een ‘bekendheidsdrempel’* van 10% halen.


Inspirerende organisaties scoren goed op vier pijlers die Nederlanders als inspirerend ervaren. De meest belangrijke daarvan is ‘visie op de wereld van morgen’, gevolgd door ‘innovatieve organisatie’, ‘prikkelende relatie’ en ‘next level klantervaring’.


Als Greenwheels werken we iedere dag samen met onze gebruikers aan het vervoer van morgen. Door samen onze auto’s te delen en te reizen met het openbaar vervoer zijn we een mooi alternatief voor eigen autobezit.

 

Meer weten over de inspirerende 40?

Het onderzoek en het magazine zijn voor iedereen beschikbaar:
Bekijk het hier

 

 

-- Vorig bericht: https://www.greenwheels.nl/nieuws/greenwheels-maakt-impact-en-hoort-bij-de-inspirerende-40