Nieuwe tarieven en algemene voorwaarden

 

Wij willen deelauto's voor iedereen toegankelijk maken én houden. Daarom passen we per 1 augustus 2022 onze tarieven aan en voegen we nieuwe functionaliteiten toe.

 

Hier vind je een volledig overzicht van alle nieuwe tarieven.

 

Bij Greenwheels begrijpen we dat plannen soms wijzigen. Zo kan je al maanden van tevoren tot minuten voor je vertrek een deelauto kiezen, reserveren en rijden. Vanaf 1 augustus bieden we je nog meer flexibiliteit in het gebruik van een deelauto. Zo kan je, afhankelijk van je gekozen tarief:

 

  • Gratis annuleren tot start van de reservering;
  • Een lopende reservering met maximaal 4 uur inkorten;
  • Gebruikmaken van onze nieuwe Langer weg-tarieven met onder andere een flexibel Tweedaags-tarief. Bovendien brengen we automatisch onze voordelige Langer weg-tarieven in rekening wanneer dit voor jou voordeliger is dan losse uurprijzen.

Een auto altijd dichtbij en zonder het gedoe en kosten van een eigen auto.

 

Nieuwe tarieven

Nieuwe Zzp-tarieven

 

Met Greenwheels heeft de zakelijke markt al toegang tot de ideale zakelijke deelauto. Een auto die er altijd voor je is, waar je ook bent. Groot en klein. Zakelijk autodelen is niet alleen uitermate geschikt voor MKB en grootzakelijk, maar zeker ook voor de zzp’er. Freelancers, zelfstandig ondernemers en zzp’ers waren altijd al welkom bij Greenwheels, maar we hebben nu ook speciaal voor de zzp’er twee tarieven; Zzp Go en Zzp Pro. 

Hier vind je meer informatie over de nieuwe Zzp-tarieven. 

 

De Algemene Voorwaarden

 

Naast de tariefwijziging passen we per 1 augustus 2022 ook onze algemene voorwaarden aan. Zo sluiten deze nog beter aan bij het gebruik van onze auto’s. Lees hier de nieuwe algemene voorwaarden. 

De volgende artikelen zijn in strekking gewijzigd:

  

  • Artikel 20c en 20d zijn toegevoegd; 
  • Artikel 20h, ‘met de volledige door Greenwheels beschikbare uitrusting’ is toegevoegd aan het artikel; 
  • Artikel 24, de mogelijkheid en voorwaarden tot het inkorten van je reservering is hieraan toegevoegd; 
  • Artikel 25, toegevoegd wat de consequenties zijn wanneer de autosleutel, tankpas of laadpas niet in het dashboardkastje zijn opgeborgen na het beëindigen van je rit; 
  • Artikel 49, aan dit artikel is toegevoegd dat sommige functionaliteiten in de app afhankelijk zijn van het gekozen tarief (bijv. Soms, Regelmatig of Vaak); 
  • Artikel 51d, hier leggen we nu uit hoe ’best price’ werkt. Vanaf 1 augustus 2022 brengen we afhankelijk van je gekozen tarief automatisch Langer weg-tarieven in rekening wanneer dit voor jou voordeliger is dan de losse uurprijzen; 
  • Artikel 61m & 61n, in de begrippenlijst hebben we tarieven en prijzen verder uitgelegd.