Voordelig en makkelijk: een Greenwheels auto huren voor je weekendje weg

 

Denk je ook aan een weekendje weg met de meivakantie of de vrije dagen rond Hemelvaartsdag en Pinksteren die eraan komen? Of heb je zelfs al een hotel of vakantiehuisje in Nederland geboekt? Overweeg je daarvoor een auto te huren? Waarom niet kiezen voor een deelauto: gemakkelijk, voordelig en een duurzame keuze.

 

De nationale vrije dagen in het voorjaar en de vroege zomer vragen erom om er lekker op uit te gaan. Een weekendje naar Limburg vanuit Amsterdam? Met jouw deelauto vanuit Haarlem naar de Veluwe? Bij Greenwheels kun je eenvoudig en goedkoop een deelauto voor een heel weekend – of zelfs een week – huren met onze “Langer Weg”-tarieven , die automatisch voordeliger zijn.

Mutter am Greenwheels Auto und Pferd mit Kind Autovermietung

Wat kost huren voor een weekend?

Het huren van een deelauto voor een weekend is voordeliger dan het huren van losse dagen. Je huurt al een heel weekend onze compacte stadsauto Volkswagen up! vanaf € 29. De kosten zijn afhankelijk van het type abonnement dat je bij aanvang kiest. Je hebt daarbij de keuze uit Soms, Regelmatig of Vaak, zodat je zelf het beste en goedkoopste tarief voor jouw situatie kan kiezen.

Hoe werkt het?

 

Speciaal voor dit soort weekendjes weg is er dus ons “Langer Weg”-weekendtarief, waarbij je huurt van vrijdag 16:00 uur tot maandag 10:00 uur. Ga je een volle week op vakantie? Lekker! Reserveer dan eenvoudig een deelauto voor een week via ons goedkope “Langer Weg”-weektarief. Je hebt dan voor 7 volle dagen een auto tot je beschikking al vanaf 129,-. De tijd van je reservering gaat in wanneer jij dat wilt.


Deze speciale tarieven zijn trouwens op alle type deelauto’s toepasbaar, dus ook op onze stationwagen met zijn flinke laadruimte; ideaal voor (mid)weekjes weg met het hele gezin. Ga je met zijn tweetjes weg en neem je een stel fietsen, een tent, barbecue en een koffiezetapparaat mee (wij hebben zo’n collega!), denk dan eens aan onze Volkswagen Caddy.

Greenwheels mieten ein Auto-Picknick außerhalb des Mutter Kind Urlaubs

Hoe reserveer je een weekend?

Een Greenwheels-deelauto huren is heel eenvoudig. In onze Greenwheels app is er in het menu een kopje "Langer weg". Daar kun je kiezen voor een dag (24 uur), een weekend (vr-ma) of een week (7 volledige dagen).

Reserveer je je auto liever op de website, dan reserveer je gewoon het minimaal aantal uur dat bij het weekendje weg hoort. Er wordt dan automatisch de juiste prijs berekend. Nog nooit met een Greenwheels op pad geweest? Meld je dan eerst even aan of lees hier hoe het werkt.

Huren via autodelen is de duurzame keuze

 

Waarom is autodelen beter voor het milieu? Als de inwoners van een wijk of een paar straten gezamenlijk gebruikmaken van één elektrische of zuinige (benzine)auto, heb je simpelweg minder auto’s nodig. Onderzoek toont aan dat zo’n 25 mensen één Greenwheels-auto delen en dat er daardoor gemiddeld 14 auto’s van straat verdwijnen! Daardoor is er minder uitstoot van CO2 en meer ruimte voor andere leuke dingen. Naast dat het huren van een auto via autodelen een goedkopere optie is voor autobezit, is het dus ook goed voor het milieu.

 

Ps. Ben je al Greenwheels-rijder? Zorg dan dat je onze nieuwsbrief ontvangt om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws, inclusief aanbiedingen. Dat kan in de app onder ‘account’, kopje ‘communicatie’.

Reserveer een auto voor je eerstvolgende week(end)je weg!

Zoek de dichtstbijzijnde Greenwheels-auto bij jou in de buurt en ga er lekker op uit in de vroege zomermaanden!