Win één van de 50 duurzame cadeaus in de Greenwheels Feestweek

 

Nog voor de december feestmaand helemaal losbarst, beginnen wij al met de feestelijkheden. Alle Greenwheels-rijders en onze social media-fans maken namelijk kans op één van de 50 duurzame cadeaus die we weggeven tijdens onze Feestweek. De week loopt van 21 tot en met 26 november 2022. Hiermee willen we mensen inspireren elkaar duurzame cadeaus te geven met Sint en Kerst.

 

Wat kun je winnen?

We hebben maar liefst 50 prijzen voor je klaarliggen, variërend van kookboeken tot speelgoed met een totale waarde van meer dan 1.000 euro! Ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat het duurzame cadeaus zijn: gemaakt van restmaterialen bijvoorbeeld. Zo kun jij iemand blij maken met Sinterklaas of Kerst – maar als je het cadeau dit keer voor jezelf wilt houden, vertellen wij dat niet verder 😉.

 

Zo doe je mee

Allereerst: meld je aan bij Greenwheels als je nog geen Greenwheels-rijder bent. Zorg er meteen voor dat je onder “communicatie” in je account de optie “Beloningen, acties en tips” aan hebt staan, anders kunnen we je niet bereiken. Rijd je (nog) niet in onze deelauto's? Ook dan kun je meedoen, maar helaas niet met elke winactie. Op drie dagen maken namelijk alleen onze Greenwheels-rijders kans op de mooie prijzen.

 

  • Zet optie "Beloningen, acties en tips" aan in je account
  • Volg ons op Twitter en Instagram

 

Maak elke dag kans

Tijdens de Feestweek, van maandag tot en met zaterdag, verloten we minimaal één prijs die we via onze nieuwsbrief, via Instagram of Twitter. Volg de instructies en je doet automatisch mee! Tip: Zet de Feestweek in je agenda zodat je niet vergeet om elke dag even te komen kijken!

 

 

 

Op deze actie zijn onze spelvoorwaarden van toepassing.