Start ook met delen

 

Bij Greenwheels delen we al bijna 30 jaar auto's. En we groeien harder dan ooit. Deelauto's zijn de oplossing voor het ruimteprobleem en kunnen bijdragen aan een gezondere, groene ruimte. Met de nieuwe campagne 'Start met delen' van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat worden deze positieve effecten nog eens extra belicht.

Speciaal welkomstaanbod

 

Ontvang tijdelijk een welkomstcadeau t.w.v. € 20 rijtegoed en maak zo extra voordelig kennis!

Zo werkt het welkomstcadeau

  1. Vul je e-mailadres in en klik "Activeer cadeau".
  2. Meld je met dit e-mailadres aan bij Greenwheels. Kies uit het Soms-, Regelmatig-, Vaak- of Zzp-tarief.
  3. Zodra je aanmelding is afgerond ontvang je een welkomstbericht per e-mail. Daarin vind je jouw rijtegoed, samen met handige tips voor je eerste rit. 

Jouw auto, altijd dichtbij

Met 2.800 deelauto's staat er altijd één om de hoek. Van stadsauto tot stationwagen, van brandstof tot elektrisch: een auto voor elk moment.

Ontzorg jezelf – en je rekening

Verzekeringen, tanken, laden, onderhoud en pechhulp zijn bij de prijs inbegrepen. Zo bespaar je op gedoe en hoge kosten, handig!

100% flexibel, op elk moment

Reserveer per 15 min. en annuleer gratis tot de start. Ben je eerder terug? Dan kort je jouw reservering met hetzelfde gemak in. Zo flexibel is auto delen.

Zo werkt autodelen

Alles wat je moet weten

 

Met Greenwheels stap je in de auto wanneer je maar wilt. De auto reserveren, openen en sluiten doe je gemakkelijk via de app. Meld je aan en betaal alleen voor wat je rijdt.

 

 

Autodelen in 3 stappen

 

Jij tankt of laadt, wij betalen. Bij elk tarief is alles in de uur- en kilometerprijs inbegrepen. Ook verzekeringen, onderhoud, 24/7 klantenservice en pechhulp. En naar de wasstraat, dat hoeft ook niet meer!

1) Reserveer een auto

Meld je aan bij Greenwheels, al vanaf € 0 per maand. Reserveer een auto en kies een datum en tijd. Je kan je reservering ook annuleren of de tijden wijzigen.

2) Auto openen en wegrijden

Open de auto met de app en pak de boordcomputer uit het dashboardkastje. Voer je pincode in en haal de sleutel eruit. Starten maar!

3) Terugkeren en afsluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de eigen, vaste locatie. Je plaatst de sleutel terug in de boordcomputer en sluit de auto weer af met de app.

Koppel rijdt in rode Greenwheels deelauto in woonwijk

Deelauto aanvragen

Wil je een deelauto rijden, maar is Greenwheels nog niet in jouw straat of wijk beschikbaar? Laat ons weten waar je graag een deelauto wenst. Wij gaan dan aan de slag met je gemeente.

LOCATIE AANVRAGEN
Elektrische deelauto openen met de Greenwheels app voor auto delen

Start vandaag met autodelen

iOS

 

Android

GRATIS AANMELDEN