Zakelijk. Buiten werktijden alert

Collega’s hebben de auto op de meest onverwachte momenten nodig. Dat kan met autodelen bij Greenwheels. Een auto op het moment dat jij of je collega die nodig heeft. Toch is een beetje controle wel zo prettig.

 

Met het Buiten werktijden alert van Greenwheels ontvang je wekelijks op maandag een gedetailleerd overzicht van reserveringen op jouw zakelijke account, die buiten de door jou geselecteerde werktijden plaatsvonden. Met Greenwheels hoef je je dus geen zorgen te maken dat ‘de zaak’ privé-reserveringen van jouw medewerkers of collega’s niet opmerkt.

Icoon Alert App

Jij bent in controle

Met het unieke werktijden-profiel heb je altijd inzage in reserveringen die plaatsvinden buiten de werktijden van jouw organisatie.

IK WIL MEER WETEN

Reserveringen buiten de werktijden worden niet geblokkeerd door Greenwheels. Tenslotte kan het zijn dat er een goede reden voor je collega is om (net) buiten kantoortijden te rijden. Ons Buiten werktijden alert is dus een signaleerfunctie.

 

 

Het Buiten werktijden alert is alleen beschikbaar voor Zakelijk Pro- en Zakelijke Corporate-accounts.

Veelgestelde vragen over de Buiten werktijden alert

Wat is het Greenwheels Buiten werktijden-alert?

Met het unieke werktijden-profiel bij Greenwheels ben je altijd op de hoogte van reserveringen die door medewerkers plaatsvinden buiten de door jou geselecteerde werktijden. Je ontvangt van Greenwheels wekelijks op maandag een overzicht van de reserveringen buiten de door jou ingestelde werktijden.

De standaard werktijden zijn 08:00 - 18:00.

Hoe wijzig ik de rij- en werktijden van mijn Buiten werktijden-alert?

Dit kan je eenvoudig zelf doen. Open de laatste e-mail die je hebt gehad met het wekelijkse overzicht (deze ontvang je op maandag), onder de button “alle reserveringen” vind je een link naar “Wijzig werktijden”, hier je zelf eenvoudig de werktijden aangeven.

De standaard werktijden zijn 08:00 - 18:00.

Ik heb geen Buiten werktijden-alert ontvangen?

Dat kan natuurlijk. Je ontvangt alleen een alert wanneer er daadwerkelijk reserveringen buiten jouw unieke werktijden-profiel hebben plaatsgevonden. Een overzicht van alle reserveringen op je zakelijke account kan je terugzien door in te loggen op de website.

De standaard werktijden zijn 08:00 - 18:00.

Hoe meld ik me af voor het Buiten werktijden-alert?

Dit doe je vanuit de e-mail die je hebt ontvangen. Onderop kan je met een druk op de knop jezelf afmelden voor de Buiten werktijden-alert. Vanaf dat moment ontvang je geen overzicht meer van de reserveringen die buiten de kantoortijd hebben plaatsgevonden.

Deze functionaliteit is vanaf 1 augustus 2022 beschikbaar afhankelijk van je gekozen tarief.