Greenwheels Exclusief, slim eigen poolauto's delen

 

Kies voor exclusieve deelauto’s op eigen terrein, enkel beschikbaar voor jou en je collega’s. Maak je eigen deelauto's deelbaar met je collega's zonder administratief ongemak. Op één locatie of meerdere locaties door heel Nederland. Vrije keuze in type auto's via Greenwheels of eigen leasemaatschappij.

Een oplossing die bij je past

Exclusieve deelauto's voor jouw bedrijf. Via Greenwheels, leasemaatschappij of het ombouwen van je eigen bedrijfsauto's: wij helpen je verder.

Op maat via Greenwheels
Vrije modelkeuze, leasen en delen via Greenwheels.

Lease ieder model auto direct via Greenwheels Op maat. Wij maken de auto deelbaar en jij profiteert van totale ontzorging op het gebied van wagenparkbeheer en beschikt over een volledig geautomatiseerd deel- en reserveringssysteem. 

Greenwheels kijkt samen met jou naar de optimale inzet van de auto's. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe we een deelvloot optimaal kunnen inzetten. Meer efficiency met minder auto’s.

 

Greenwheels deelauto's
Greenwheels deelauto's voor exclusief gebruik

Je kent ze wel: onze rode en witte deelauto's. Je kan deze ook exclusief beschikbaar maken voor jou en je collega's. Laat Nederland zien dat jouw bedrijf kiest voor duurzame mobiliteit.

Kies uit een van onze standaard modellen Volkswagen up!, Golf Variant, Caddy of een elektrische variant. Eenvoudig te reserveren via de Greenwheels-app.

De voordelen van Greenwheels Exclusief

 

Een exclusieve deelauto is alleen te gebruiken door je collega's en staat op jullie eigen kantoorlocaties. Jij en je collega's reserveren en openen de auto eenvoudig via de Greenwheels-app, zonder gedoe met agenda's en handmatige administratie. Creëer je eigen mobiliteitshub.

 

  • Geen administratief ongemak. Een zakelijke deelauto voorkomt administratief ongemak, want je voorkomt zakelijke kilometerdeclaraties
  • Minder leaseauto's, minder kosten en toch maximaal flexibel;
  • Geautomatiseerd sleutelbeheer, geen gedoe met agenda’s;
  • Eenvoudig reserveren via de Greenwheels app;
  • Minder auto's, meer parkeerruimte voor bezoekers;
  • Ritregistratie: 24/7 inzicht in gebruik;
  • Volledige ontzorging in het beheer van de vloot door Greenwheels.
Man belt bij elektrische Greenwheels auto bij NS-station

Het verschil: poolauto, leaseauto of deelauto

Een poolauto is eigenlijk een leaseauto voor het hele bedrijf. Het grootste verschil tussen is dat een poolauto meerdere berijders heeft en beschikbaar is voor jou en je collega's. Daarmee is een poolauto eigenlijk hetzelfde als een deelauto.

 

Pool- en deelauto’s zijn veel efficiënter omdat ze door meer collega's worden gebruikt en minder stilstaan. Je bent dus goedkoper uit en hebt bovendien minder parkeerplekken nodig. Door het efficiënte gebruik is de poolauto of exclusieve deelauto ook nog eens hartstikke duurzaam, zeker als je voor een elektrische deelauto kiest.

 

 

Poolauto van Rijksoverheid op de weg

Maak je eigen wagenpark deelbaar

Beschik je al over een eigen wagenpark? Geen enkel probleem, bij Greenwheels kunnen we van iedere (lease)auto een exclusieve deelauto maken. Zo kies je voor de meest efficiënte mobiliteitsoplossing voor jou en je collega's en kan je met minder persoonlijke leaseauto's verder. 

VERTEL ME MEER

Veelgestelde vragen over exclusieve deelauto's

Hoeveel auto's dien ik in te zetten?

Dit is afhankelijk van diverse factoren.

Waaronder de locatie, het aantal locaties, aantal collega's, verwachte gebruik maar bijvoorbeeld ook het gebruik van onze publieke netwerk van deelauto's. In principe plaatsen we vanaf tien stuks exclusieve deelauto's al dan niet verspreid over diverse locaties. 

Kan Greenwheels ook helpen met elektrisch deelvervoer?

Jazeker!

Greenwheels heeft al vele jaren ervaring met het aanbieden van elektrische deelauto’s. We bespreken graag de mogelijkheden voor het aanbieden van elektrisch deelvervoer.

Wat zijn de eisen voor een parkeerplaats?

Een Greenwheels parkeerplaats is speciaal voor de deelauto’s gereserveerd.

Als projectontwikkelaar, bedrijf of beheerder zorg je zelf voor een duidelijk gemarkeerde parkeerplek, bord en laadinfrastructuur indien van toepassing.

Hoe werkt het met verkeers- en parkeerboetes?

Aan de hand van ons reserveringssysteem kunnen we een verkeers- of parkeerboete altijd herleiden aan de persoon die op dat moment de reservering had. Deze persoon zal dan ook verantwoordelijk worden gesteld voor de boete en zal deze dan ook toegestuurd krijgen en zelf tijdig de boete moeten betalen.

Contact Bel mij terug