Greenwheels Exclusief, slim eigen poolauto's delen

 

Kies voor exclusieve deelauto’s op eigen terrein, enkel beschikbaar voor jou en je collega’s. Maak je eigen deelauto's deelbaar met je collega's zonder administratief ongemak. Op één locatie of meerdere locaties door heel Nederland. Vrije keuze in type auto's via Greenwheels of eigen leasemaatschappij.

Een oplossing die bij je past

Exclusieve deelauto's voor jouw bedrijf. Via Greenwheels, leasemaatschappij of het ombouwen van je eigen bedrijfsauto's: wij helpen je verder.

Op maat via Greenwheels
Vrije modelkeuze, leasen en delen via Greenwheels.

Lease ieder model auto direct via Greenwheels Op maat. Wij maken de auto deelbaar en jij profiteert van totale ontzorging op het gebied van wagenparkbeheer en beschikt over een volledig geautomatiseerd deel- en reserveringssysteem. 

Greenwheels kijkt samen met jou naar de optimale inzet van de auto's. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe we een deelvloot optimaal kunnen inzetten. Meer efficiency met minder auto’s.

 

Greenwheels deelauto's
Greenwheels deelauto's voor exclusief gebruik

Je kent ze wel: onze rode en witte deelauto's. Je kan deze ook exclusief beschikbaar maken voor jou en je collega's. Laat Nederland zien dat jouw bedrijf kiest voor duurzame mobiliteit.

Kies uit een van onze standaard modellen Volkswagen up!, Golf Variant, Caddy of een elektrische variant. Eenvoudig te reserveren via de Greenwheels-app.

De voordelen van Greenwheels Exclusief

 

Een exclusieve deelauto is alleen te gebruiken door je collega's en staat op jullie eigen kantoorlocaties. Jij en je collega's reserveren en openen de auto eenvoudig via de Greenwheels-app, zonder gedoe met agenda's en handmatige administratie.

 

  • Geen administratief ongemak. Een zakelijke deelauto voorkomt administratief ongemak, want je voorkomt zakelijke kilometerdeclaraties
  • Minder leaseauto's, minder kosten en toch maximaal flexibel;
  • Geautomatiseerd sleutelbeheer, geen gedoe met agenda’s;
  • Eenvoudig reserveren via de Greenwheels app;
  • Minder auto's, meer parkeerruimte voor bezoekers;
  • Ritregistratie: 24/7 inzicht in gebruik;
  • Volledige ontzorging in het beheer van de vloot door Greenwheels.
Exclusieve deelauto Rijksoverheid en Greenwheels

Maak je eigen wagenpark deelbaar

Beschik je al over een eigen wagenpark? Geen enkel probleem, bij Greenwheels kunnen we van iedere (lease)auto een exclusieve deelauto maken. Zo kies je voor de meest efficiënte mobiliteitsoplossing voor jou en je collega's en kan je met minder persoonlijke leaseauto's verder. 

Vertel me meer
Greenwheels deelauto rijden huren jonge vrouw onderweg

Het verschil: poolauto vs leaseauto

Een poolauto is eigenlijk een leaseauto. Het grootste verschil is dat een poolauto meerdere berijders heeft en beschikbaar is voor jou en je collega's. Hierdoor zijn poolauto’s veel efficiënter omdat ze door meer collega's worden gebruikt en minder stilstaan. Je bent dus goedkoper uit en hebt bovendien minder parkeerplekken nodig. Door het efficiënte gebruik is de poolauto of exclusieve deelauto ook nog eens hartstikke duurzaam, zeker als je voor een elektrische deelauto kiest.