Maximale flexibiliteit

 

Bij Greenwheels beschik je over maximale flexibiliteit. Een auto bij jou in de buurt, wanneer jij die nodig hebt. En die je kan reserveren van ver van tevoren tot vlak voor vertrek. Jouw auto voor ieder moment, groot of klein, lange of korte rit.  

 

Maar soms veranderen plannen. Daarom kun je bij Greenwheels last-minute annuleren en brengen we je minder kosten in rekening als je de auto eerder terugbrengt (tot maximaal twee uur). Zo heb je wél de vrijheid van een eigen auto, maar niet de lasten. Let op: De mogelijkheid om de rit eerder te stoppen of in te korten is afhankelijk van je gekozen tarief. Zie onze tarieven.

 

Reserveren

Volkswagen up! Greenwheels in natuurgebied met vrouw achter stuur

Hoe werkt een rit inkorten?

Stel, je hebt een reservering gemaakt van 10:00 tot 16:15 uur. 

- Je beëindigt de reservering om 15:30 uur, dan brengen we de laatste 45 minuten niet in rekening.

- Je beëindigt de reservering om 14:00 uur, dan brengen we de tijd van 14:00 tot 14:15 uur wel in rekening maar die van de laatste twee uur (14:15 tot en met 16:15 uur) niet.

De mogelijkheid om de rit eerder te stoppen of in te korten is afhankelijk van je gekozen tarief. Zie onze tarieven.

Veelgestelde vraag

Hoe kan ik mijn reservering of rit eerder stoppen?

Je kunt een reservering eerder stoppen zoals je normaal de auto afsluit via de app of met je OV-chipkaart of Greenwheels-kaart. Je hoeft hier niet een specifieke keuze voor te maken. Lees hier hoe je de Greenwheels-auto afsluit en je reservering of rit stopt. >

 

 

Deze functionaliteit is vanaf 1 augustus 2022 beschikbaar afhankelijk van je gekozen tarief.