Zo voeg je een extra bestuurder toe

 

Heb je een Regelmatig- of Vaak-abonnement? Dan kun je extra bestuurders aan je account toevoegen. Zo maak je samen gebruik van jouw voordelige tarieven en kan elke bestuurder zelf auto’s reserveren en gebruiken, ook tegelijkertijd.

 

Met een particulier Regelmatig- of Vaak abonnement mag je iedereen uitnodigen voor het gebruik van jouw account, zo lang jullie maar op hetzelfde adres wonen. Als zakelijke klant kun je zoveel collega's toevoegen als het abonnement toestaat. De hoofdgebruiker ontvangt de facturen voor alle bestuurders die zijn toegevoegd. Op de factuur en in je account zie je eenvoudig wie welke rit heeft gemaakt.

 

Bestuurder toevoegen

  1. Open de Greenwheels app of website, navigeer naar je account en kies voor 'Bestuurders'.
  2. Klik op 'Bestuurders toevoegen', vul de gegevens van de extra bestuurder in en bevestig deze.
  3. De extra bestuurder(s) ontvangt een uitnodiging per e-mail om in te loggen en een rijbewijs toe te voegen.
  4. Heeft de extra bestuurder succesvol een rijbewijs toegevoegd? Wijs dan een OV-Chipkaart of Greenwheels-kaart toe aan deze bestuurder. Ga daarvoor in jouw account naar 'Kaarten', 'Kaart toevoegen' en doorloop de stappen. Als dit is afgerond kan deze bestuurder gebruik maken van Greenwheels!

 

Zakelijke bestuurder toevoegen

  1. Open de Greenwheels app of website, navigeer naar je zakelijke account en kies voor 'Bestuurders'.
  2. Klik op 'Bestuurders toevoegen', vul de gegevens van de extra bestuurder in en bevestig deze.
  3. Je kunt ervoor kiezen om een extra kaart toe te voegen voor de nieuwe bestuurder. Dit kan een Greenwheels-kaart zijn of een OV-chipkaart (houd hiervoor het OV-chipkaartnummer van de nieuwe bestuurder bij de hand).
  4. De extra bestuurder(s) ontvangt een uitnodiging per e-mail om in te loggen en een rijbewijs toe te voegen.
  5. Heeft de extra bestuurder succesvol een rijbewijs toegevoegd en is er een kaart toegewezen? Dan kan deze bestuurder gebruik maken van Greenwheels!